Stil masculin: Alexandru Ciucu iti spune ce se poarta in acest sezon

 Paula Stan
.

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu sustine ca in sezonul urmator barbatii la moda sunt cei care poarta pantaloni pana la nivelul gleznelor si sosetele de culoare contrastanta cu restul tinutei.

 

Aceste noi tendinte au fost trasate la marel targ de moda Premiere Vision de la Paris, la care designerul roman a participat.

 

Se poarta pantalonii pana la nivelul gleznei, sosete colorate uni in contrast cu pantalonul. In zona casual sacoul se poarta foarte scurt si cambrat. Captuseala sacoului, chiar si in mediul business, se poarta in culori vii si chiar cu diferite desene abstracte imprimate', declara Alexandru Ciucu.

 

Alexandru Ciucu designer

 

Care sunt culorile sezonului?

 

In ceea ce priveste culorile noului sezon, designerul spune ca negrul si griul nu se mai poarta, nici macar in zona vestimentatiei de business.

 

Cromatic vorbind, se considera invechite culorile terne incluzand aici o gama larga de griuri si chiar negru pentru costumele business. Este in mare voga albastrul in toate nuantele lui, de la bleumarin pana la albastru mediu. Batista este din ce in ce mai prezenta, inclusiv la sacourile casual, in tot felul de abordari cromatice, de la uni cu bordura contrast pana la tot felul de fantezii coloristice si de design, mentioneaza designerul.

Citeste si : Alexandru Ciucu aduce in Romania cea mai fina lana din lume

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton