“Skyfall 007”, melodia tematica a noului James Bond

 Paula Stan
.

Melodia tematica a noului film Bond, Skyfall 007', va avea premiera mondiala pe 5 octombrie, in ziua in care cunoscutul personaj James Bond aniverseaza 50 de ani.
Noua melodie va purta chiar numele productiei cinematografice si va fi disponibila pentru descarcare atat pe website-ul artistei Adele, cea care interpreteaza coloana sonora, cat si in magazinele online de muzica, precum iTunes.
La inceput, am ezitat putin sa ma implic in productia coloanei sonore de la Skyfall pentru ca orice melodie Bond te pune imediat in lumina refletoarelor si te expune unei mari presiuni publice. Dar m-am indragostit de scenariu, iar Paul (n.r Paul Epworth, compozitor al piesei, alaturi de Adele) avea idei grozave pentru melodie, asa ca, pana la urma mi-a fost clar ca ma voi implica. Dupa ce am inregistrat partea instrumentala, m-am simtit mai mandra ca niciodata. Sigur cand voi avea 60 de ani le voi spune oamenilor ca am fost o tipa Bond' la vremea mea!', a declarat Adele.

„Skyfall' este prima inregistrare a faimoasei canterete Adele de la lansarea albumului de mare succes 21', la inceputul anului 2011. Pana acum, albumul 21' a vandut peste 24 de mii de copii in intreaga lume, fiind cel mai bine vandut album al anului in UK. In plus, acesta i-a adus cantaretei britanice 6 premii Grammy si multe alte premii internationale.
Filmul ,,007:Coordonata Skyfall' (titlu original Skyfall 007') va fi lansat in tara noastra pe data de 26 octombrie si este distribuit de Forum Film Romania.

 

Citeste si: Adele da o mana de ajutor femeilor cu forme

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton