Știai că aceste celebrități au fost împreună? Toate sunt foarte cunoscute!

 Oana Pantazi
.

Nu puține sunt cuplurile de la Hollywood care preferă să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, și asta deoarece acest gen de discreție le-a asigurat relații de mai lungă durată. Iată câteva celebrități care au fost împreună despre care, mai mult ca sigur nu știați!

 

În timp ce toți ochii sunt ațintiți asupra cuplurilor „la modă', cum ar fi cel format din Meghan Markle și Prințul Harry sau Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, iar preocuparea de bază a multora este să afle cum  își vor împărți averea și copiii Angelina Jolie și Brad Pitt, sunt cupluri care își văd nestingherite de viață și trăiesc mult mai bine fără amestecul constant al presei. Unele dintre aceste vedete au fost atât de discrete cu viața lor personală, încât puțini sunt cei care au aflat vreodată că au fost căsătorite. Își mai aduce cineva aminte că Angelina Jolie a fost căsătorită, înainte de Brad Pitt, și cu Johnny Lee Miller și cu Billy Bob Thornton, ambii actori, câte trei ani? cu siguranță, nu, fiindcă nu s-a făcut niciodată atât tapaj pe seama primelor sale mariaje…

La fel de intrat în uitare pare mariajul dintre Nicolas Cage și fiica regelui rock-n-roll, Lisa Marie Presley, care au fost căsătoriți timp de trei ani. Oricât ar părea de surprinzător, și între sexoasa Uma Thurman și Gary Oldman a existat o legătură, aceștia fiind căsătoriți doi ani de zile, între 1990 și 1992. Alte cupluri surprinzătoare sunt cele formate din Madonna și Sean Penn, care au avut o căsnicie de trei ani, din Isabella Rossellini și Sean Penn, al căror mariaj a durat tot trei ani, și actrița Jessica Lange și balerinul Mikhail Baryshnikov, care au fost căsătoriți timp de șase ani. Printre celebritățile despre care nu știai că au fost împreună se numără și celebra Saraj Jessica Parker (Carrie Bradshaw din Totul despre sex) și la fel de celebrul Robert Downey Jr., mai nou cunoscut și ca Iron Man.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton