Stela Enache a împlinit 73 de ani: „Am avut scena, l-am avut pe Florin Bogardo”. Cum își sărbătorea artista zilele de naștere, înainte de moartea soțului ei

 Radulescu Ruxandra
.

Stela Enache a împlinit 73 de ani. Marea doamnă a scenei românești, Stela Enache, își sărbătorește azi, 24 ianuarie, ziua de naștere. Una dintre cele mai apreciate artiste din „Generația de Aur” a muzicii ușoare românești a împlinit 73 de ani și mărturisește că are la fel de multă energie ca pe vremuri. Stela Enache a spus cum își menține spiritul tânăr și a povestit aspecte neștiute din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Stela Enache a împlinit 73 de ani. Stela Enache rămâne una dintre emblemele muzicii ușoare românești și o artistă care este și astăzi ascultată cu drag de cei mai în vârstă, dar și de tineri. Artista își celebrează azi, 24 ianuarie, ziua de naștere. Stela Enache se declară foarte împlinită și recunoscătoare față de tot ceea ce i-a oferit viața. Cântăreața a crescut într-o familie extrem de modestă, însă talentul ei a dus-o pe culmile succesului. Artista relatat cum își menține tonusul la vârsta ei, dar și cum face față singurătății.

stelastela

Stela Enache a împlinit 73 de ani

Stela Enache, marea doamnă a scenei românești și una dintre cele mai apreciate artiste din Generația de Aur, a împlinit 73 de ani. Cântăreața se declară recunoascătoare pentru viața pe care a trăit-o, faptul că a avut parte de iubirea vieții ei, artistul Florin Bogardo, alături de care și-a construit o familie și o carieră de succes. Arista a menționat că are prieteni și nu suferă de singurătate.

Practic tot ce mi-am dorit am avut. Am avut scena, l-am avut pe Florin (Bogardo, n. red.), mi-am dorit ca primul copil să fie fată și așa a fost, al doilea să fie băiat și așa a ieșit. Am avut și niște părinți extraordinari. Îmi place să fiu cu prietenii, indiferent dacă suntem în țară sau în străinătate. Las lucrurile să curgă și le iau așa cum vin. Mereu am fost undeva de ziua mea și chiar dacă nu aș fi nu m-aș supăra, nu sufăr de singurătate, mereu găsesc câte ceva de făcut, la ce să mă gândesc.„, a declarat Stela Enache, pentru Fanatik.

Stela Enache, la 73 de ani: „Sunt aceeași Stela de atunci”

La vârsta de 73 de ani, Stela Enache mărturisește că se simte la fel de plină de vitalitate ca în tinerețe. Artista nu s-a lăsat copleșită de greutăți și de trecerea timpului și a rămas mereu activă. Acum Stela Enache își planuri pe termen scurt și e de părere că acest aspect o menține plină de dinamism.

Citește și: Stela Enache a cântat 17 ani pe vase de croazieră: 'Întotdeauna spuneam că mă duc în concediu în străinătate' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Stela Enache despre noul film Liceenii:’Nu mai sunt elevii aceia care erau disciplinați cu cordelute și uniforme. Acum sunt alte probleme…’ / EXCLUSIV

Citește și: Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Cum arată Andrei: „Tatăl copiilor mei…”

Citește și: „Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ'. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Atunci visam mai mult, acum vreau să pun în practică ce am de făcut. Inima și sufletul nu îmbătrânesc, nici nu mă gândesc la bătrânețe. Depinde ce vrei să faci și cum vrei. Dacă te lași copleșit atunci devii din ce în ce mai greoi. Eu alerg la fel de mult ca înainte, eu veșnic am ceva de rezolvat. La 20 de ani aveam visuri și planuri, acum am planuri dar de scurtă durată. Sunt aceeași Stela de atunci.„, a declarat artista.

Stela Enache: „Am fost un copil sărac”

Puțini dintre fanii Stelei Enache știu că artista a crescut într-un mediu foarte modest, lipsit de posibilități. Unul dintre cele mai semnificative cadouri l-a primit atunci când a împlinit 18 ani. Artista își mai ammintește și acum de cruciulița din aur, primită la majorat.

Am fost un copil sărac, ca toți ceilalți, și toată copilăria mi-am dorit un lănțișor cu o cruciuliță de aur. Când am făcut 18 ani am primit acest cadou și a fost extraordinar, mai ales pe vremea aceea.„, a mărturisit Stela Enache.

Stela Enache își amintește de momentele în familie alături de Florin Bogardo

Stela Enache a relatat cum sărbătorea momentele importante alături de soțul ei, Florin Bogardo, și familie. Artista își amintește perfect că, deși nu aveau mijloace financiare, cel mai frumos sentiment era acela că petreceau timp împreună.

Ca orice familie normală, ne adunam seara când veneau copiii de la școală, Florin de la Radio, eu de pe drumuri și făceam o masă împreună. Desfăceam o sticlă de șampanie, aveam tort. Dacă mai erau părinții și socrul meu era și mai bine. Nu făceam nimic deosebit. Cel mai frumos lucru este să fii împreună, indiferent dacă ai sau nu ceva de pus pe masă. Înțelegerea și iubirea sunt cele mai importante lucruri. Noi am fost o famile modestă, eram bucuroși dacă reușeam să stăm împreună.„, a mai adăugat artista pentru sursa menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton