Ștefan Bănică, fotografie rară cu fiica lui, Violeta: „O fetiță dulce”

 Mirea Roxana
.

Ștefan Bănică este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Acesta are trei copii cu trei femei diferite, însă nu își neglijează atribuțiile de părinte. Recent, acesta a publicat o fotografie rară alături de Violeta, fiica lui și a Andreei Marin. Internauții au fost fascinați și s-au întrecut în comentarii care mai de care mai frumoase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică își adoră copiii și nu își neglijează atribuțiile de părinte. Artistul are trei copii, pe Radu Ștefan Bănică, pe Violeta și pe Alexandru. Ștefan Bănică a apărut mai des, la emisuni TV, în compania fiului său cel mare, iar imaginile cu Violeta și Alexandru sunt destul de rare. Așa se face că artistul i-a luat prin surprindere pe urmăritorii lui cu o fotografia superbă în care apare alături de prea frumoasa lui fiică, Violeta.

232969571_10158690624014107_4657056969657411439_n232969571_10158690624014107_4657056969657411439_n

Sâmbătă, 7 august, Ștefan Bănică a avut un concert, iar în sală, printre invitați, s-a aflat și fiica lui și a Andreei Marin, Violeta, care s-a tranformat dintr-o fetiță, într-o tânără de o frumusețe răpitoare.

Ieri, în Herăstrău la spectacolul ‘La Pulce, am avut în sală ‘o fetiță dulce! Fata mea!', a scris Ștefan Bănică pe Facebook, în dreptul fotografiei cu Violeta.

Citește și: Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute.Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Citește și: Oase, detalii din culisele Asia Express 4:„Ne-a oprit Poliția de șase ori'

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Oana Marica:„Eu sunt singur, sunt chiar ok'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:„Lucrurile au luat o întorsătură urâtă'/ EXCLUSIV

Ștefan Bănică, fotografie rară cu fiica lui, Violeta

Ștefan Bănică a publicat o fotografie rară cu fiica lui Violeta, iar internauții nu au ezitat că se întreacă în comentarii care mai de care mai frumoase. În imaginea respectivă, Ștefan Bănică își ține strâns fiica, cu brațul petrecut pe după umerii ei. De asemenea, artistul are un zâmbet larg întipărit pe chip și își odihnește capul în scobitura gâtului Violetei.

Violeta a devenit o domnișoară cu trăsături superbe și seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei, Andreea Marin. Frumusețea ei a fost observată și de internauți.

Superba! Mai frumoasa ca mama care mereu a fost exemplul perfect de mama si d-na in Societate', „Ești un mare succes în continuare și sper sa fie bine pentru tine și de familie ești minunat și frumos și mai ales cu o capacitate foarte bună îți doresc mult succes în continuare și ești un tătic super cool alături de fetița ta dragă și scumpă este o prințesă superbă splendidă minunată și frumoasă și magică', „Superbă! Frumoasă ca părinții ei, dar ochii îi moștenire genetică din familie. Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii' sau „Chiar e frumoasă foc!', sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Violeta îi calcă pe urme lui Ștefan Bănică

Știm deja că Radu Ștefan Bănică a călcat pe urmele tatălui săi, Ștefan Bănică, moștenind de la acesta și talentul actoricesc, pe lângă cel muzical. Același lucru s-ar putea spune și despre Violeta, care este pasionată de muzică. La un moment dat, Andreea Marin a dezvăluit, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, că fiica sa se apucă de cântat. Violeta a compus o melodie pe care o va înregistra cu tatăl ei, Ștefan Bănică.

E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat’, a spus Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton