Ce profit au făcut Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute. Riscă o amendă de două ori mai mare

 Mirea Roxana
.

Brigitte și Florin Pastramă au fost acuzați că ar fi pus în vânzare măști contrafăcute, fiind plasați sub control judiciar în urma audierilor. Totuși, această afacere cu măști nu i-a îmbogățit pe cei doi, ba din contră. Având în vedere sițuația actuală, cuplul riscă o amendă de două ori mai mare decât profitul pe tot anul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă au fost puși sub control judiciar după ce au comercializat măști contrafăcute. La finalul anului 2020, Brigitte și Florin Pastramă au văzut o oportunitate de a face bani în plus, după ce restul afacerilor le-au mers prost și foarte prost din cauza pandemiei. Astfel, cei doi au decis să producă măști de protecție inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton, lucru interzis de lege. Acum, conform unor surse judiciare, cei doi soți au calitatea de suspecţi în dosar, fiind acuzaţi că ar fi vândut ilegal măşti de protecţie contrafăcute.

b-2b-2

Totuși, această afacere a celor doi nu i-a îmbogățit, ba din contră. Brigitte și Florin Pastramă s-au umplut de datorii, iar pe lângă asta, riscă să plătească o amendă de două ori mai mare decât profitul pe tot anul. După ce și-au promovat afacerea cu măști pentru a crește vânzările, profitul că care firma lui Brigitte Pastramă a rămas la sfârșitul anului trecut a fost destul de mic.

Citește și: Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute.Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Citește și: Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute.Ce au declarat cei doi la audieri

Citește și: Ștefan Bănică, fotografie rară cu fiica lui, Violeta:„O fetiță dulce'

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…'/ EXCLUSIV

Ce profit au făcut Brigitte și Florin Pastramă

După ce au început afacerea cu măști contrafăcute, în a doua parte a anului trecut, cu siguranță Brigitte și Florin Pastramă se așteaptau să facă un profit mult mai mare, însă lucrurile nu s-au petrecut deloc așa. Mondo Kids Expert SRL, firma care comercializa măștile, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 374.730 lei, la jumătatea celei din anul precedent, potrivit wowbiz.ro.

În ceea ce privește profitul, acesta a fost și el la jumătate. Mai exact, 85.202 lei (17.000 de euro). Totuși, datoriile firmei au ajuns la peste un milion de lei. Pe de altă parte, firma lui Brigitte și Florin Pastramă avea de recuperat creanțe de 423.049 lei și mai avea în conturi doar 8.937 lei, la data bilanțului anual, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor. Amintim faptul că Brigitte Pastramă operează pe această firmă și un loc de joacă care se află în zona Floreasca.

Ce amendă riscă Brigitte și Florin Pastramă pentru afacerea cu măști contrafăcute

În urma afacerilor cu măști contrafăcute, Brigitte și Florin Pastramă nu s-au ales doar cu datorii și un profit destul de mic, dar și cu riscul de a ajunge la închisoare. Mai exact, cei doi riscă să fie închiși între 3 luni și 3 ani sau să plătească o amendă care poate ajunge la 150.000 de lei.

În plus, firma lui Brigitte este implicată și într-un proces cu designer-ul Philipp Plein. Acesta a acuzat-o pe Brigitte că a comercializat produse cu sigla lui, fără a-i fi cerut acordul. Produsele au fost scoase la vânzare într-un magazin de lux dintr-un centrul comercial din București. Drept rumare, lui Brigitte i s-a interzis să mai vândă sau să expună produsele cu sigla celebrului designer Philipp Plein până ce instanța va oferi o decizie finală în acest caz.

Brigitte Pastramă, despre afacerea cu măști contrafăcute

Brigitte Pastramă a mărturisit că ea și Florin Pastramă au văzut o oportunitate în această afacere și că măștile au fost cumpărate conform legislației. Și cum anul trecut celor doi soți afacerile le-au mers foarte prost, din cauza pandemiei, au ales să intre în această afacere neavând însă toate informațiile.

„Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele.

Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră‘, a declarat Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton