Ştefan Bănică – “Am decis să aleg o nouă provocare”

 Florentina Liutic
.

Prezent în cadrul emisiunii Observator de aseară, Stefan Bănică a confirmat faptul că urmează să facă parte din juriul X Factor', alegând astfel o nouă provocare în cariera sa.

 

 Stefan-Banica1

 

Am ales Antena 1 pentru că este o televiziune pe care o văd că evoluează şi realizează performanţă, a ajuns un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde cu drumul meu în carieră. Antena 1 mi-a facut oferta să fac parte din juriul X Factor. Vorbim de o super producţie care are succes şi în afară şi în România. Este o mare provocare şi sper să fie de bun augur. (…) Rolul meu de jurat este o mare provocare. Vreau să văd tineri talentaţi cărora li se oferă o şansă, iar aceasta emisiune le poate implini visul.'

 

Ştefan Banică a colaborat cu  postul Pro Tv 12 ani, iar în ultimii 8 ani a fost prezentatorul emisiunii Dansez pentru tine'. El a declarat că nu s-a certat cu nimeni din Pro Tv, rămânând în relaţii foarte bune cu foştii săi colegii cărora le-a mulţumit pentru anii în care a avut realizări notabile.

 

Artistul a mărturisit că este foarte atent cu alegerile sale: Eu sunt foarte atent cu alegerile mele, fie că este vorba de teatru, fie că este vorba film, de televiziune sau muzică, dar ştiu un singur lucru. Un principiu după care m-am ghidat în toată cariera mea a fost să nu fac conpromisuri cu mine şi cu meseria mea. Nu ştiu dacă există o reţetă a succesului pentru că fiecare are drumul lui. Dacă eşti constant şi perseverent şi crezi în ceea ce faci rezultatele nu au cum să nu apară.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton