Splash! Vedete la apă revine la Antena 1, cu un nou sezon. Primele imagini cu concurenții

 Miniosu Alexandra
.

Splash! Vedete la apă revine la Antena 1, cu un nou sezon. Surpriză mare pentru telespectatorii Antenei 1. În curând, pe micile ecrane revine unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune, Splash! Vedete la apă. Deși nu a fost anunțată o dată oficială a difuzării, s-a aflat care sunt primii concurenți din noul sezon. Iată despre cine e vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Splash! Vedete la apă revine la Antena 1, cu un nou sezon. Antena 1 le-a pregătit o nouă mega-surpriză telespectatorilor. În urmă cu scurt timp, s-a aflat că pe postul de televiziune revine emisiunea Splash! Vedete la apă, cu un nou sezon. De asemenea, au fost dezvăluiți și primii concurenți care au acceptat să participe în concurs.

splash-1splash-1

Splash! Vedete la apă revine la Antena 1, cu un nou sezon. Concurenții au început deja antrenamentele pentru noul sezon Splash! Vedete la apă. Pe contul de Instagram al show-ului de la Antena 1 au apărut deja primele imagini de la antrenamente. Așadar, se pare că participanții au început deja să se pregătească pentru noua aventură a vieții lor.

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte'

Citește și: Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Mesaj emoționant de la iubitul ei, Cătălin Cazacu:„Este femeia pe care am căutat-o toată viața'

Citește și: Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, după ce el a contestat decizia instanței privind pensia alimentară:„O să îl execut silit'

Citește și: Fotbalistul Andrei Ivan se căsătorește cu gimnasta Anda Butuc.Vor deveni părinți în scurt timp

Splash! Vedete la apă revine la Antena 1, cu un nou sezon

Splash Vedete la apă revine la Antena 1, cu un nou sezon. Antrenamentele pentru noul sezon Splash! Vedete la apă au început joi, pe 7 iuilie 2022. Pentru a se pregăti alături de antrenorii profesioniști, concurenții s-au dus tocmai la Bacău.

Potrivit Libertatea, una dintre concurentele de la Splash! Vedete la apă este Irisha. În trecut, ea a participat și la Survivor România, dar și la Bravo, ai stil!, de la Kanal D. Tânăra e încântată de noua provocare din viața ei și speră să obțină note mari în competiția de la Antena 1.

„Așteptarea a luat sfârșit? Ne vedem la Splash! Vedete la apă în acest sezon. Pot să va zic doar ca: -Am frică de înălțime. -Nu stiu să înot. – Efectiv nu stiu cum o sa mă descurc? Să-mi țineți pumnii, am mare nevoie de voi acum?♥️ Să înceapă nebuniaaaaaaaaaaa?', a scris Irisha, concurentă la Splash! Vedete la apă, în mediul online.

Primele imagini cu concurenții

Splash Vedete la apă revine la Antena 1, cu un nou sezon. Pe lângă Irisha, în noul sezon Splash! Vedete la apă vor participa și alte nume cunoscute din România, din diferite domenii. Printre concurenți se numără Nicoliță, Ana Odagiu, Monica Odafiu, Nick de la N&D și Nick Casciaro, cunoscut drept câștigătorul X Factor.

Aceeași sursă mai scrie că nu s-a anunțat încă o dată oficială pentru începerea noului sezon. Anul trecut, în 2021, show-ul Splash! Vedete la apă a fost prezentat de către Răzvan Fodor. Anul acesta, în cărți s-ar afla Cătălin Cazacu, iubitul Ramonei Olaru.

Cristi Pulhac, câștigătorul Splash! Vedete la apă 2021

Anul trecut, Splash! Vedete la apă 2021 a fost câștigat de către Cristi Pulhac. Acesta a reușit să-i lase mască până și pe jurații emisiunii. El a executat prima săritură din conrus alături de Piticu de la Simplu, iar saltul individual a fost executat de la platforma de zece metri de către fostul jucător de fotbal.

La acea vreme, cu toții i-au aplaudat curajul. Jean de la Craiova, cel care a participat ca jurat în emisiune, i-a oferit nota 9. La fel de darnic a fost și Nea Mărin. Clara Gherase i-a acordat însă nota 7.

În finala de la Splash! Vedete la apă 2021 au ajuns Anca Bucur, Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton