Horoscop 8 iulie 2022. Probleme în cuplu pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 8 iulie 2022. Se apropie weekendul, iar stresul își va spune cuvântul din plin. În plus, astrele le vor da de furcă anumitor nativi, cărora le este tot mai greu să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală. Săgetătorii, Scorpionii și Racii, în special, se vor confrunta cu probleme în cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 iulie 2022. Berbec

Azi vei avea parte de o zi plină și agitată la job. S-ar putea să primești o veste neașteptată și nu e exclus să trebuiască să pleci într-o deplasare peste hotare sau la un schimb de experiență de durată. Asta te va bucura, dar te va și speria, fiindcă partenerul tău de viață nu va fi deloc încântat.

Horoscop 8 iulie 2022. Taur

Ești complet cu capul în nori și doar un noroc chior te va scăpa azi de o gafă monumentală la serviciu. Și acasă vei produce încurcături, fiindcă vei dezvălui un secret fără să vrei, iar asta va isca agitație în familie. Din fericire, latura materială este foarte bine aspectată, așadar profită din plin!

Horoscop 8 iulie 2022. Gemeni

Începi ziua cu dreptul și vei primi în sfârșit veștile pe care le așteptai de multă vreme. Poate fi vorba despre o mărire de salariu sau de avansarea într-o funcție nouă. Totul vine însă la pachet cu mai multă muncă, iar asta îți va destabiliza relația de cuplu, și așa destul de dificilă.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 8 iulie 2022. Rac

Ai o dispoziție ciudată azi și ești mai suspicioasă ca de obicei, atât cu colegii de serviciu, cât și cu prietenii și familia. Îți face impresia că nu te apreciază la adevărata valoare și că nu țin cont de părerile tale. Atenție, riști să strici o prietenie veche, dar și să stârnești un scandal de proporții în cuplu!

Horoscop 8 iulie 2022. Leu

Încăpățânarea, care, de altfel, te caracterizează în situațiile importante, îți va crea probleme și azi, în special la locul de muncă, unde vei intra în conflict cu un superior. Încearcă să te abții, nu vei ieși în câștig de cauză! În compensație, relația de cuplu se îmbunătățește și vei avea parte de o seară romantică.

Horoscop 8 iulie 2022. Fecioară

Încrederea necondiționată pe care i-ai acordat-o cuiva din anturajul profesional îți va crea probleme chiar azi, la locul de muncă, unde vei primi observații, deși vina nu îți aparține. Astrele te favorizează, în schimb, pe plan sentimental și material. Nu doar că ai noroc la bani, dar te vei și îndrăgosti!

Horoscop 8 iulie 2022. Balanță

Ești mult prea cufundată în muncă pentru a observa că viața ta personală se duce de râpă… Azi vei avea o discuție revelatoare cu partenerul tău și nu e exclus să fii nevoită să iei o decizie de care ține viitorul relației voastre. Jumătatea ta îți va cere să alegi între el și carieră!

Horoscop 8 iulie 2022. Scorpion

Trăiești o perioadă complicată… Pe de o parte, la job, ești factotum, pe de alta, acasă ești considerată o persoană imatură, care nu-și asumă responsabilități de adult. Dacă ești într-o relație de cuplu, s-ar putea să ai surpriza ca familia ta să fie de partea partenerului tău în această privință.

Horoscop 8 iulie 2022. Săgetător

Și în cazul tău apar probleme în relație, și tot din cauza jobului, care îți ocupă tot timpul. Jumătatea ta aproape că nu te mai vede pe acasă, iar când ești, tot la proiectele profesionale îți e gândul. Nu este exclus să primești un ultimatum și îți va fi foarte greu să găsești calea de mijloc.

Horoscop 8 iulie 2022. Capricorn

Vei avea parte de o zi fastă pe toate planurile și ar fi bine să profiți de acest „culoar” perfect pe care ți l-au hărăzit astrele. Atât la job, cât și în viața personală vei puncta decisiv, totul este să te decizi să faci pasul, indiferent ceea ce ți-ai propus. Probleme apar doar în sectorul sănătății, dar nu e nimic îngrijorător.

Horoscop 8 iulie 2022. Vărsător

La job, lucrurile vor intra în sfârșit pe un făgaș normal, la fel și în viața personală. Totuși, dacă ai ieșit recent dintr-o relație, Cupidon va avea grijă să-ți ocupe din nou gândurile. Este posibil ca cineva din trecut să revină în viața ta și te vei gândi foarte serios să reînnozi relația.

Horoscop 8 iulie 2022. Pești

Weekendul se apropie cu viteză și nu te mai poți gândi decât la relaxare. Încearcă totuși să-ți păstrezi mintea limpede până la finele programului de lucru, fiindcă riști să gafezi nepermis. În compensație, îți merge foarte bine pe plan sentimental, unde poate apărea o poveste nouă de iubire.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton