Soţia lui Robin Williams revine asupra cauzelor decesului marelui actor

 Florentina Liutic
.

Într-un interviu pentru revista People, soţia lui Robin Williams a vorbit despre motivul care l-a determinat pe actor să-şi pună capăt zilelor în urmă cu 1 an şi 3 luni.

 

susan williams

 

S-a spus că Williams a vrut să moară pentru că era deprimat, însă soţia lui susţine că el suferea de ceva mult mai complicat, o boală neurodegenerativă care dădea halucinaţii şi pe care medicii nu au putut să o diagnosticheze în timpul vieţii lui.

 

„Nu depresia l-a ucis pe Robin', a spus Susan William. „Depresia a fost doar unul dintre cele 5 simptome pe care el le avea. Şi era unul dintre cele mai puţin importante'.

 

Dupa moartea sa, s-a aflat că Robin Williams suferea de demenţă progresivă care se aseamănă cu maladiile Parkinson şi Alzheimer. Bolnavul suferă de halucinaţii şi intră înt-o stare depresivă, iar Robin, care se confrunta cu toate aceste probleme, nu a putut să le facă faţa.

 

De altfel, Susan a mărturisit că unul dintre medici i-a spus că actorul era conştient de faptul că îşi pierde minţile şi nu poate face nimic să opreasca evoluţia bolii. Aceasta „a fost mult mai rapidă şi mai puternică' a dezvăluit Susan.

 

În august 2014, Robin Williams, unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood, s-a sinucis în reşedinţa sa din California. Cu o luna în urmă actorul în vârstă de 63 de ani se internase într-o clinică din Minessota pentru a urma un program de prevenire a dependenţei din alcool.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton