Soția lui Mihai Constantinescu, devastată de moartea artistului: "Drum lin, îngerul meu"

 Dumba Gabriela
.

Simona Constantinescu este devastată de pierderea mult iubitului soț, artistul pentru care s-a rugat o țară întreagă să-și revină din coma în care se afla de peste cinci luni. Din păcate, Mihai Constantinescu a murit, lăsând nu doar o soție în doliu, ci o țară întreagă. Simona Constantinescu a scris pe Facebook un mesaj emoționant, un rămas bun primit cu ochii în lacrimi de cei care au sperat până în ultima clipă la un miracol.

Simona și Mihai ConstantinescuSimona și Mihai Constantinescu

„Iubirea ta este tatuată în inima mea. Drum lin, îngerul meu.”, a scris Simona Constantinescu, pe Facebook.

În urmă cu ceva timp, soția artistului lansa un apel public prin care îi ruga pe oameni să vină să doneze sânge. Atunci a fost o mobilizare în masă și chiar mulți artiști au mers la spital pentru a face acest lucru, în speranța că Mihai Constantinescu se va face bine.

„Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el.”, a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la România TV, în urmă cu puțin timp.

Internat la Terapie Intensivă, el a suferit marţi un al doilea stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019.

În ultimii zece ani, artistul a suferit două intervenţii la inimă şi în urmă cu câteva luni a renunţat să mai susţină concerte. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton