Sore a mărturisit de ce nu se mărită cu tatăl copilului ei. "Sunt unele persoane care se panichează când semnează un act"

 Oana Pantazi
.

Acum doi ani, Sore spunea că, până la 30 de ani, se va mărita cu tatăl copilului ei, însă iată că timpul a trecut și artista și-a schimbat opiniile despre căsătorie. Iată ce a determinat-o să se răzgândească.

Inelul l-a primit și a fost și cerută de soție, dar Sore ezită să facă marele pas… Se visa mireasă la malul mării, îmbrăcată într-o rochie frumoasă, dar comodă, înconjurată de prieteni și familie, în cadrul unei ceremonii restrânse, dar iată că, azi, Sore nu mai consideră că un act și o ceremonie pecetluiesc neapărat o relație menită să dureze până la adânci bătrâneți, cu atât mai mult cu cât ea, Mircea, iubitul ei, și micuța Erin formează deja o familie frumoasă. Iată care sunt motivele pentru care artista  nu consideră nunta o prioritate!

Este prima declarație pe care Sore o dă, după ce în presă au apărut zvonuri cum că artista și tatăl copilului ei sunt la un pas de despărțire. Toată lumea se aștepta la o nuntă, însă blondina a dat o veste total neașteptată și se pare că acest eveniment nu este o prioritate pentru ei.

„Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate”

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani, era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume.

Avem obiceiul cu seara fetelor și a băieților. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții, îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani', a declarat Sore în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton