Anca Serea, în rochie mini înainte cu trei săptămâni să nască. Mămica are un trup de fotomodel chiar și în luna a opta de sarcină

 Pirvu Cristina
.

Anca Serea mai are aproximativ trei săptămâni și va deveni mamă pentru a șasea oară. Așteaptă marele moment, dar nimic nu o împiedică să poarte ținute mini. Are o siluetă de fotomodel chiar și pe parcursul sarcinii!

Anca Serea este una dintre mamele eroine! Va avea curând al șaselea copil, o familie perfectă, un soț pe măsură și o carieră de invidiat. Iată că în 3 săptămâni va naște natural bebelușul, dar ea continuă să poarte haine provocatoare.

În emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, ea a ales ă poarte o rochie albă, mini. Are picioare subțiri, tonifiate, dacă o privești de la spate pare că nu e însărcinată.

„Nu știu exact (n.r. câte kilograme s-a îngrășat). NU știu, nu mi-am făcut din asta un scop. L-am avut până la un moment dat, adică până la Paște când mi-am propus să mănânc cel puțin doi cozonaci și multe sarmale. Și așa am și făcut. Când m-am urcat pe cântar nu am fost întocmai fericită, dar am zis că de sarcina asta vrea să mă bucur așa cum vine, și de atunci nu m-am mai cântărit. „

Anca SereaAnca Serea

Anca Serea a făcut ultima ecografie înainte de a naște. Ce i-a spus doctorul: 'Emoții mari'

Anca Serea a mers împreună cu Adrian Sînă la medic, pentru a face ultima ecografie a bebelușului. Doctorul i-a asigurat că totul este în regulă cu fetița lor. Anca Serea așteaptă cu nerăbdare să devină mămică pentru a șasea oară, iar emoțiile sunt foarte mari și de această dată.

Foto: Facebook, Captură Pro TV 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton