Sora lui Florin Salam a dispărut de acasă! Soțul a sunat la 112, dar ea fugise cu amantul: "O să divorțăm!"

 Dumba Gabriela
.

Ceea ce Poliția a crezut, inițial, că este o răpire, s-a aflat a fi, de fapt, o relație extraconjugală ce n-a mai putut fi ascunsă. Astfel, sora lui Florin Salam nu a fost răpită, așa cum a reclamat familia femeii, ci a fugit de acasă cu amantul ei. Bărbatul este un apropiat al lui Salam și susține că vor divorța amândoi pentru a-și putea consuma dragostea ce durează oricum de mulți ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Poliția a fost alertată ieri că sora lui Florin Salam a fost răpită de persoane necunoscute. În fapt, ea a fost „răpită” de managerul manelistului, care îi este amant de mulți ani. Porumbeii au decis să fugă împreună, fiecare de la casa lui, și să-și consume dragostea ascunsă mult prea mult timp.

90791128-146646293389322-8454456836559470592-n90791128-146646293389322-8454456836559470592-n

Relația extraconjugală pe care Maria, sora lui Florin Salam, o are de ani buni cu omul de încredere al celebrului manelist, a fost, în sfârșit, oficializată. După ce Poliția Capitalei a fost în alertă maximă, pe motiv de răpire, spre seară situația s-a clarificat cu un final demn de Romeo și Julieta.

Marian Marius Ioniță, bărbatul acuzat că ar fi răpit-o pe sora lui Florin Salam, a fost contactat de anchetatori. Acesta se afla, în mașină, alături de Maria și a explicat polițiștilor că nu este vorba despre o lipsire de libertate.

Maria a lăsat copilul la școală și a plecat cu mine. Nu se mai întoarce acasă, pentru că, de acum înainte, vom locui împreună. Cineva, cred că sora soțului ei, a sunat la 112 și a spus că am răpit-o. Doar că nu este adevărat. De azi, relația noastră este una oficială', a declarat omul de încredere al lui Salam pentru cancan.ro.

Acesta a mărturisit că se iubește cu Maria „de ani mulți' și că, după o lungă perioadă în care s-au întâlnit pe ascuns, într-o locuință pe care ar fi achiziționat-o special, femeia a decis, pentru prima dată, să fugă cu el.

Totuși, după moartea fratelui ei, răpus de COVID-19 vara trecută, a hotărât să revină acasă pentru a sta alături de copii, în condițiile în care ar fi fost puternic afectați de moartea unchiului lor.

„S-a întors acasă la data de 14 august. Dar a făcut-o doar ca să stea cu copiii. În tot acest timp, noi am continuat să ne vedem', a mai spus bărbatul.

Citeste si: De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Florin Salam nepotului său, Adrian Petrache, înainte de finala X Factor

Citeste si: Adrian Petrache, finalist X Factor! Cântă pentru prima oară alături de Florin Salam, unchiul său

„O să divorțăm fiecare'

Marius a spus că Florin Salam nu se opune relației. „O să divorțăm fiecare. Salam a spus că nu se opune, suntem majori și cunoaștem fiecare ce este mai bine pentru noi. Florin ne-a dat binecuvântarea', a mai spus managerul faimosului interpret de manele.

Maria, sora lui Salam, a mai plecat o dată de acasă

În mai anul trecut, Maria, sora lui Florin Salam, a mai încercat o dată să iasă din căsătoria ce durează de 20 de ani pentru a trăi alături de bărbatul iubit. Atunci, femeia a plecat de lângă cei cinci copii, însă a cedat la rugămințile soțului și s-a întors acasă.

Sora mai mare a lui Florin Salam este mamă a cinci copii, toți muzicieni, însă niciunul nu cântă manele, iar unul dintre ei, Adrian Petrache, a făcut senzație, de curând, pe scena X Factor.

Maria face afaceri în domeniul imobiliar, iar în urmă cu mai mulți ani, atunci când Florin a avut probleme cu cei de la Protecția copiilor, care intenționau să-l decadă din drepturile părintești, Maria a fost cea care i-a luat apărarea fratelui ei, ieșind în fața presei și declarând atunci că Florin Salam este un părinte foarte bun, potrivit kfetele.ro.

foto: cancan.ro, kfetele.ro, wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton