Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la ATI cu COVID-19. Inițial, a refuzat internarea

 Cica Cristina
.

Nelu Ploieșteanu, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România, are COVID-19 și este internat în stare gravă la spital. Artistul în vârstă de 71 de ani este la Terapie Intensivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nelu Ploieșteanu are COVID-19 și se pare că a făcut o formă agresivă a bolii. Interpretul se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, la secția de Terapia Intensivă, au confimat susrse oficiale pentru stirileprotv.ro.

Inițial, artistul a refuzat internarea, dar ulterior s-a întors în stare gravă, dar fiind că avea o fibroză pulmonară veche. Arstisul ar fi în prezent intubat, iar medicii se luptă să-i salveze viața.

NELU PLOIESTEANU – CALATISNELU PLOIESTEANU – CALATIS

Nelu Ploieșteanu a avut probleme cu plămânii în trecut

Cântărețul a mai avut probleme de sănătate în trecut cu plâmânii. În urmă cu aproximativ 8 ani, el a fost internat tot la spitalul Floreasca cu probleme respiratorii. Apropiații lui au spus atunci că ar fi făcut pneumonie. În 2013, când s-a îmbolnăvit, artistul sărbătorise Sfântul Ioan, iar de la petrecere a ajuns diect pe patul de spital.

Reamintim că plâmânul este un organ extrem de important în infecția cu COVID-19, iar infecția tractului respirator inferior se numără printre cele mai comune manifestări ale bolii Covid-19.

Citește și: Cum arată mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani după deces.Locul de veci este plin de jucării

Citește și: Nelu Ploieșteanu și soția, dărâmați de moartea fiului lor:„Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut. Plânge mereu'

Citește și: Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi:„Răutate, ipocrizie' De la ce a pornit totul

Citește și: Maria Constantin, prima apariție cu iubitul la TV.„Nu am treabă cu lumea ei, nu mă bag'

Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fiul

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu a murit la 32 de ani, după o lungă suferință. Deși s-a născut perfect sănătos, un vaccin i-a distrus viața, după cum a declarat Elena, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

Elena, soția artistului, l-a îngrijit, până la 32 de ani, îl spăla, îl hrănea cu lingurița, dormea cu el și îi schimba pamperșii.

Tratamentul lui era extrem de costisitor, iar femeia avea un frigider plin cu medicamente. Zilnic, conform declarațiilor lui Nelu Ploieșteanu, tratamentul băiatului costa între 100 și 200 de lei. Din păcate, însă, în 2018, Mihăiță s-a stins, din cauza apariției unor complicații pulmonare, pe care medicii nu au reușit să le rezolve.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton