Solistul formației The Prodigy, Keith Flint, a murit la 49 de ani!

 Oana Pantazi
.

Keith Flint, vocalistul formației Prodigy, a murit astăzi, 4 martie, la vârsta de 49 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare la domiciliul său din Essex.

Keith Flint, solistul Prodigy, a murit la doar 49 de ani.

La doar 49 de ani, solistul formației The Prodigy, Keith Flint, a fost găsit decedat la domiciul său, conform purtătorului de cuvânt al Poliției din Essex: „Am fost chemați la adresă, luni dimineață, la ora 08.10, din cauza unor îngrijorări legate de starea unui bărbat. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost pronunțat mort la fața locului. Decesul nu este tratat ca fiind suspect'.

„Un adevărat pionier, un inovator, o legendă”

În această dimineață, membrii trupei Prodigy au dat publicității un comunicat  prin care își manifestă profundul regret cu privire la încetarea din viață a vocalistului lor: Cu enormă tristețe și în stare profundă de șoc vă confirmăm moartea fratelui și a celui mai bun prieten al nostru, Keith Flint. Un adevărat pionier, un inovator, o legendă. Nu îl vom uita niciodată. Vă mulțumim că ne respectați intimitatea în această perioadă grea!'.

Original dansator al grupului, în timp Keith Flint a devenit o figură simbolică pentru trupa The Prodigy și pentru muzica din Marea Britanie și nu numai, solistul remarcându-se atât prin vocea, cât și prin energia sa specială, dar și prin imaginea sa inconfundabilă. Formația engleză de muzică electronică Prodigy și-a început activitatea la începutul anilor 1990, printre piesele sale devenite iconice numărându-se „Voodoo People', „Firestarter'„No Good', „Breath' și „Out of Space'. Trupa a concertat de-a lungul timpului de mai multe ori în țara noastră, ultimul concert având loc chiar anul trecut, la festivalul Untold.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton