Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță. Clara Maria a venit astăzi pe lume

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță. Așteptarea a luat sfârșit, iar micuța Clara Maria a venit pe lume astăzi și este perfect sănătoasă. Bucuria este imensă în familia artistei și a lui George Burcea. Ella Maya și-a așteptat cu nerăbdare surioara.

Andreea Bălan a născut prin cezariană, iar emoțiile au fost la fel de puternice ca la prima sarcină.  Înainte cu câteva zile de a naște, Andreea Bălan a mărturisit că este ultima dată când o vom mai vedea cu burtică de gravidă, ceea ce înseamnă că vedeta se oprește la doi copii.

'Dintodeauna mi-am dorit 2 copii și am știut că într-o zi dorința se va îndeplini. Mă bucur că sunt fete amândouă și sper să iubească la infinit și să se susțină. Este ultima burtică din această viață și profit la maximum în ultimele zile, de loviturile drăgălașe din burtică', a spus Andreea Bălan înainte de a naște.

Chiar înainte de a pleca la spital, viitoarea mămică a acordat un interviu. Andreea Bălan a mărturisit că are emoții și că își dorește ca micuța să fie sănătoasă. George Burcea nu a asistat la naștere și a stat și a așteptat cu sufletul la gură cel de-al doilea copil

„Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane.  Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior”, a spus Andreea Bălan pentru Spynews.ro.

Andreea Bălan a avut complicații la naștere, iar artista a intrat în stop cardio-respirator.

Citește și: Ultima oră! Cum se simte Andreea Bălan, la 24 de ore după ce a suferit un stop cardio-respirator. Poate mișca mâinile și poate vorbi

Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetițăAndreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță

Clara Maria este numele celei de-a doua fetițe

După lungi căutări, Andreea Bălan și George Burcea au decis cum se va numi cea de-a doua fetiță. 'Ne-am certat pe numele bebelinei. Am primit 3000 de sugestii de nume. Este un nume foarte frumos. Vor fi două. Numele de Ella a fost ales de George, iar Maya am ales eu, pentru că mi-am dorit de când eram mică. De data aceasta am ales tot amândoi. Așadar, primul nume este Clara. O va chema și Maria. Este scurt, frumos. Voiam două nume scurte cum e Ella Maya, acum e și Clara Maria.', a spus Andreea Bălan.

Citește și: Ce sfaturi a primit Andreea Bălan de la Andra despre copii. Cântărețele se descurcă minunat în rolul de mame

Citește și: Andreea Bălan este o mamă dură! Ce interdicții le-a pus fetelor sale până când vor împlini 20 de ani / EXCLUSIV

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton