Soc la Hollywood: Tom Cruise si Katie Holmes divorteaza

 Revista VIVA
.

 Dupa cinci ani de mariaj, Tom Cruise si Katie Holmes divorteaza. Vestea s-a raspanditi repede, insa detaliile picante ale acestei despartiri nu au fost facute publice pana in prezent.

„Este o problema personala pentru Katie si familia ei”, a declarat avocatul actritei pentru revista People.  „Prima grija a lui Katie este, asa cum a fost intotdeauna, fiica ei”. 

Aceasta a fost prima casatorie pentru Katie si a treia pentru Tom Cruise, actorul fiind tatal celor doi copii a lui Nicole Kidman si fostul sot al lui Mimi Rogers, scrie guardian.co.uk

In prezent, Tom Cruise se afla la filmari in Islanda, in timp ce Katie se afla in New York.  Detaliile despartirii celor doi urmeaza sa fie dezvaluite, pana in prezent actorii nefacand nicio declaratie in acest sens. 

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in noiembrie 2006, dupa o relatie de un an si jumatate. Cei doi au impreuna o fetita de 6 ani, Suri Cruise. 



Foto: Hepta

 

Citeste si: Secretul frumusetii lui Tom Cruise: Excrementele de privighetoare

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton