HOROSCOP IULIE 2012

 Revista VIVA
.

Leu

Te lasi sedusa de propriile idei. Fii mai realista si mai precauta! Nu tot ce tie iti place, place si altora. Si, mai ales, daca cineva iti zâmbeste sau te aproba, te compli¬menteaza sau te lauda, nu e obligatoriu sa fie si adevarat. In dragoste, te scalzi in ape cand tulburi, cand line. Im¬portant este ca reusesti sa depasesti cu bine toate micile incercari sentimentale – detaliul acesta te ajuta mult la propriul confort sufletesc.

FECIOARA

Cu toate ca, in curnd, vei pleca in concediu, nu vei reusi sa te deconectezi imediat de ritmul innebunitor de la locul de munca. Faptul acesta te va pune pe gânduri si te va face sa-ti cauti un alt serviciu. Se poate chiar sa fii tentata sa urmezi niste cursuri de specializare. Te poti reorienta chiar si in plan personal sau, daca nu esti chiar atât de curajoasa, ia o pauza. |n singuratate, lucrurile devin mai clare, iar deciziile mai corecte.

BALANTA

Esti intr-o continua fuga: acasa, la munca, ba chiar si in vacata. Fii vigilenta spre sfarsitul lunii – se intrezaresc mici dispute profesionale. Nu te lasa influentata de opiniile celor din jur si mergi pe mana destinului. In dragoste, e timpul sa fii mai tandra, mai calda. Nenumaratele taceri dintre tine si partenerul tau de viata nu vor face decat sa inrautateasca relatia.

SCORPION

Noi porti deschise, noi oportunitati, noi proiecte – daca vrei sa-ti iei concediu luna aceasta, renunta, acum e timpul implinirilor profesionale. Se pare ca, in iulie, astrele sunt de partea ta mai mult ca niciodata. Pur si simplu vei straluci, cel putin din punct de vedere profesional. Nici in iubire nu e plictiseala – se-anunta 'jocuri, schimbari, intâmplari imprevizibile. Indiferent ca esti singura sau implicata intr-o relatie.

VARSATOR

Pentru ca la serviciu nu faci tocmai ceea ce iti place, esti intr-o continua cautare profesionala. Trimiti CV-uri, intrebi in stanga si-n dreapta de un loc de munca pe masura pregatirii tale. Fii precauta si nu da vrabia din mana pe cea de pe gard. Vremurile nu sunt tocmai roz. Si nu mai fi suspicioasa nici in privinta partenerului de viata. Poate ca si el trece prin aceleasi dileme ca si tine. Aveti nevoie de o vacanta, departe de colegi, rude, prieteni.

CAPRICORN

Te irita faptul ca nu obtii intotdeauna ceea ce vrei. In plus, nu-ti pica bine nici faptul ca oameni de la care nu te astepti te critica. Pe 25 se intrezareste un moment mai dificil. Dar cum nimic nu este intamplator, vei vedea ca, la sfarsitul lunii, se va intampla si un lucru bun. In viata personala, partenerul iti pregateste o surpriza frumoasa, ceea ce te va face sa-ti reevaluezi relatia, sa o vezi cu ochi mai buni si mai toleranti.

SAGETATOR

Chiar daca, pana acum, tu erai omul deciziilor, se pare ca treci printr-o perioada mai delicata: iti este greu sa fii hotarata si ferma in contexte de natura diversa. Dar nu sunt decat niste momente trecatoare. Spre sfarsitul lunii va fi mult mai bine. La fel si in dragoste. Chiar daca, une¬ori, certurile sunt mai aprinse decat de obicei, abilitatea ta de comunicare te va ajuta sa le depasesti cu brio.

PESTI

Cei nascuti in prima decada vor fi mai norocosi luna aceasta, iar lucrurile le vor iesi cum vor dori. in schimb, nativii din a doua decada vor trebui sa dea dovada de mai multa diplomatie pentru a-si atinge obiectivele. Luna iulie se arata extrem de benefica pe plan amoros. Daca esti singura, vei cunoaste pe cineva, iar daca esti implicata intr-o relatie, vei avea parte de bucurii neasteptate din partea partenerului.

BERBEC

In luna iulie vei fi mai creativa decat in oricare alta luna a anului. Dupa data de 10, vei putea culege si roadele in acest sens: vii cu idei inovatoare la locul de munca si atragi, astfel, atentia in mod pozitiv. Se vor ivi chiar noi responsabilitati, cel mai probabil in jurul zilei de 24. Recomandabil e sa nu le refuzi. Viata sentimentala se anunta extrem de intensa: cuvantul-cheie in relatia cu partenerul este pasiunea.

TAUR

Daca in prima saptamana te vei simti usor tensionata, lucru¬rile se vor calma in cea de-a doua parte a lunii. Tactul diplo¬matic de care vei da dovada iti va fi de mare folos pentru ca exista sansa sa pui pe picioare o mica afacere. Nu acelasi lu¬cru se poate spune si in dragoste: relatia amoroasa este gu¬vernata de nehotarare. Ai nevoie, se pare, de o perioada de liniste in care sa iei decizia cea mai buna pentru linistea ta sufleteasca. Nu ignora, totusi, mana destinului.

GEMENI

Daca nu vei reusi sa-ti iei concediu in perioada imediat urmatoare, nu se stie când vei mai putea. Incepi sa resimti din ce in ce mai puternic oboseala de peste an. Asta pentru ca ai tendinta sa te aglomerezi cu lucruri pe care nu trebuie sa le faci tu. Prin urmare, evita sa te suprasoliciti! In schimb, in viata personala se anunta o perioada lunga de liniste si impliniri – asadar, profita din plin de timpul acesta.

RAC

Vacanta pluteste in aer, iar tie iti este din ce in ce mai greu sa te concentrezi la micile obligatii de zi cu zi, fie legate de munca, fie de viata de familie. Nu te lasa, totusi, luata de valul zilelor de concediu pentru ca dupa 15 iulie, destinul iti va rezerva o mica provocare – cu cât mai abil iti vei folosi puterea de discernamânt, cu atât mai placuta va fi surpriza. Ignora clipele morocanoase si plicticoase din viata sentimentala, pentru ca, dupa ploaie, intotdeauna va aparea soarele!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton