Smiley și Gina Pistol, prima fotografie împreună! Formează un cuplu de doi ani și s-au ascuns, până acum!

 Dana Enache
.

Smiley și Gina Pistol, prima fotografie împreună, la mai bine de doi ani după ce au început relația. Așteptarea a luat sfârșit astă seară, la prima ediție din noul sezon Românii au talent. Gina Pistol a postat prima imagine cu ei doi, oficializând, astfel, relația. Cum imaginea este un trucaj, dar mesajul este clar, vedeta a postat și o descriere sugestivă: „Haterii vor spune că este Photoshop”. Referindu-se, desigur, la cei care le pun la îndoială relația. 

 

Gina Pistol si Smiley, prima fotografie impreuna

Gina Pistol si Smiley, prima fotografie impreuna

 

Nimeni nu ar fi crezut că un cuplu va reuși să fie atât de discret, în showbiz-ul românesc. Ei bine, Gina Pistol și Smiley au recordul, în acest sens. Mai exact, formează un cuplu de doi ani, însă nu s-au afișat niciodată, împreună. Totul, până astă seară! Prima fotografie cu Gina Pistol și Smiley, poate cea mai așteptat fotografie din showbiz, a fost făcută astă seară, în culisele emisiunii „Românii au talent”. Chiar dacă este un trucaj, mesajul de oficializare a relației este mai mult decât clar, cei doi optând pentru acest mod amuzant intenționat, cu siguranță. Nu de alta, dar probabil că au obosit să tot fie întrebați de ce nu e afișează împreună și iată că au găsit o metodă ingenioasă de a pune punct tuturor speculațiilor pe marginea poveștii lor de dragoste.

Gina este cea care a postat imaginea pe contul ei de Instagram, cu un mesaj cel puțin ciudat, mai ales că… gurile rele nu au vorbit niciodată despre ei în mod negativ.  „Haterii vor spune că este Photoshop” – a scris Gina, în dreptul fotografiei.

 

Smiley, despre Gina Pistol: ‘Cred că femeia cu care sunt e cea ideală’

 

Smiley a fost întrebat cum arată femeia ideală pentru el, iar acesta a dat un răspuns care cu siguranță o va bucura foarte mult pe Gina Pistol. ‘Cred că femeia cu care sunt e cea ideală’, a declarat Smiley, în urmă cu doar câteva luni. Și aceasta a fost singura declarație referitoare la cea care îi este alături de doi ani.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton