Adelina Pestrițu, garderobă de lux! A dat zeci de mii de euro pe un ceas: ”Nu am limite”

 Stamen Diana
.

Fie că adoptă un look feminin și elegant sau unul sport-casual, aparițiile ei sunt impecabile. Zâmbitoare și nonconformistă, Adelina ne dezvăluie secretele stilului ei. Descoperă care sunt destinațiile preferate de shopping, cele trei piese de rezistență din garderoba sa și ce designeri preferă.

Care este prima amintire legată de modă?

Paltonul mamei cu blană naturală, purtat în liceu fără voia ei. După prima ședință cu părinții, a aflat despre această năzbâtie și am fost pedepsită.

Ce culoare predomină în garderoba ta?

O nonculoare – albul. Cum îți alegi ținutele de zi? În funcție de starea de spirit. Sunt o fire cameleonică și foarte permisivă când vine vorba despre ținute.

Cine/ce te inspiră?

Mă inspiră persoanele care poartă hainele cu lejeritate și le transformă din piese vestimentare simple în piese statement și de rezistență. Aici se încadrează perfect Kim Kardashian.

Ai vreo piesă vestimentară la care nu poţi renunţa, deşi nu o porţi?

Da. Niște sandale Dsquared2.

Care este destinaţia ta preferată de shopping?

Farfetch. Net-a-Porter.

Ce nu ai purta niciodată?

Aș purta orice într-o combinație care mă caracterizează și mă avantajează. Nu am limite în ceea ce privește vestimentația. În schimb, nu aș purta preferințele altora, dacă piesele nu mă reprezintă.

Ce accesorii porți în mod constant?

Ceasul Rolex, inelul de logodnă de la iubitul meu, un lanț cu un pandantiv pentru Zeny și brățările Pandora.

Trei piese de rezistenţă din garderoba ta…

Ghete Dior inspirație box, ediție limitată, luate de la Paris, din Galeriile Lafayette, sandale Versace, ghete cu pietre Alexandre Vauthier, ultima colecție. Și multe blănuri.

Ce sfat le dai cititoarelor VIVA!?

Să se bucure de viață și de shopping cât mai mult. Muncim pentru o viață frumoasă și pentru a ne simți bine cu noi. Shopping-ul este terapie chiar și în cele mai grele depresii.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Citește și: Adelina Pestrițu a stabilit data nunții. Cum va arăta rochia de mireasă

Citește și: Adelina Pestrițu, zi de naștere cu aproape 200 de invitați. A slăbit 2 kilograme de la stres: 'A necesitat multă pregătire și agitație'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton