Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Când și unde va avea loc cununia lor religioasă

 Miniosu Alexandra
.

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Este informația ce i-a luat complet prin surprindere pe fanii lor, în urmă cu scurt timp. Recent, s-a aflat când și unde mai exact va avea loc cununia lor religioasă. Se pare că tenismena și partenerul ei de viață vor să aibă alături, în ziua cea mare, toți oamenii dragi, astfel că sunt așteptați peste 300 de invitați!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Cei doi sunt pregătiți să-și unească destinele și-n fața lui Dumnezeu, după ce, anul trecut, în septembrie, s-au căsătorit civil. În urmă cu scurt timp, s-a aflat când și unde va avea loc cununia lor religioasă, dar și câți invitați le vot fi alături în ziua cea mare.

simona-halepsimona-halep

Simona Halep și Toni Iuruc formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În scurt timp, cei doi vor face cununia religioasă, pentru a-și uni destinele, pentru totdeauna, în fața lui Dumnezeu. Fericitul eveniment va avea loc în curând, anul acesta, astfel că au dat deja startul pregătirilor.

Citește și: Cum și-a ales și de unde și-a cumpărat Simona Halep rochiile pentru cununia civilă:”Nu mă uit niciodată la ceea ce este în trend”

Citește și: Imagini cu Simona Halep din luna de miere.Unde s-a fotografiat sportiva

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, și-a cumpărat apartament în București:”Nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta”

Citește și: Victor Slav și-a închis cafeneaua și face afaceri cu iubita sa:”Avem deja un an de când ne ocupăm”

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut, pe 15 septembrie 2021. Pentru a celebra, aceștia au organizat atunci o frumoasă petrecere, la care i-au invitat pe toți cei dragi. A doua zi, sportiva și soțul ei au sărbătorit și în stil macedonesc, pentru ca totul să fie ca la carte.

Acum, Simona Halep și Toni Iuruc sunt pregătiți să facă și cununia religioasă. Evenimentul va avea loc chiar toamna aceasta, pe data de 13 noiembrie, scrie cancan.ro. Acesta se va desfășura într-un loc de basm, la Sinaia, une sunt așteptați peste 300 de invitați. Printre ei, la nunta sportivei cu soțul ei vor participa, cel mai probabil, și nume mari din lumea sportului.

În septembrie anul trecut, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil. Atunci, ei au primit certificatul de căsătorie la Starea Civilă și au devenit oficial soț și soție. Au organizat o petrecere la Constanța, iar, ulterior, s-au întors la Pipera, pentru a celebra logodna și-n stil macedonesc. Acum, rămâne de văzut dacă tenismena va respecta și unele tradiții macedonești la căsătoria ei religioasă, din această toamnă.

Simona Halep își dorește să devină mamă

Simona Halep își dorește să devină mamă, conform informațiilor despre tenismenă, apărute acum ceva timp. Soția lui Toni Iuruc vrea doi sau trei copii.

„Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. (…) Mi-am intrat în rol, nu-mi mai e teamă, nu mai sunt speriată. (…) Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată', declara Simona Halep, acum ceva timp, conform sursei menționate.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton