Simona Gherghe a confruntat-o pe Hatice, în direct la Mireasa, după speculațiile privind prostituția: „Cu ce se ocupa fostul tău iubit?”

 Ifrim Georgiana
.

Ultima ediție a emisiunii „Mireasa', moderată de Simona Gherghe, a fost una controversată, după confesiunile făcute de una dintre concurente. După ce au apărut mai multe zvonuri legate de trecutul tumultos al lui Hatice, prezentatoarea TV a confruntat-o în direct, iar dialogul dintre ele i-a șocat pe cei aflați în fața ecranelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, Hatice, una dintre concurentele de la emisiunea „Mireasa', a făcut câteva dezvăluiri șocante despre trecutul ei sentimental. Tânăra a mărturisit că a fost abuzată de unul dintre foștii ei iubiți, despre care a spus că este un proxenet apropiat familiei sale. Ulterior, s-a speculat că Hatice ar fi practicat prostituția și ar fi pozat în ipostaze indecente, iar Simona Gherghe a confruntat-o cu privire la aceste aspecte.

sim10sim10

În cadrul emisiunii „Mireasa', Hatice a reușit să atragă, deopotrivă, simpatii și antipatii din partea telespectatorilor. Tânăra a recunoscut că a format un cuplu cu un proxenet și a făcut câteva confesiuni neașteptate despre consumul substanțelor interzise. Având în vedere speculațiile din ultima perioadă, Simona Gherghe a confruntat-o în direct, întrebând-o cu ce se ocupa fostul ei iubit. Iată răspunsul acesteia!

Citește și: Hatice de la Mireasa a fost abuzată și violată în trecut, iar acum este acuzată că s-a și prostituat: 'Era anturajul. Aia credeam eu că este corect…'

Citește și: Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut pe copiii artistei. Ce imagine a postat el pe Instagram

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant după încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Se vede că nu mai știe nimeni asta”

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant după încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Se vede că nu mai știe nimeni asta”

Simona Gheorghe a confruntat-o pe Hatice, în direct

Ca urmare a acuzațiilor și speculațiilor făcute la adresa lui Hatice, Simona Gherghe a decis să o confrunte în direct, în ediția difuzată în urmă cu o zi. Prezentatoarea TV i-a adresat concurentei o întrebare despre trecutul ei, referitoare la relația pe care aceasta ar fi avut-o cu un proxenet. Răspunsul lui Hatice a amuțit-o pe Simona Gherghe și a stârnit un val de reacții puternice în mediul online.

„Hai să spunem! Cu ce se ocupa fostul tău iubit?', a întrebat-o Simona Gherghe pe Hatice.

„Cu proxenetism…', a răspuns Hatice, vizibil stânjenită. 

„Ok…', a fost reacția Simonei Gherghe.

„Dar nu are nicio legătură cu substanțele', a continuat Hatice.

„Deci, el nu se ocupa cu substanțele… Doar cu traficul de femei! (n.r.: ironică și uluită în același timp). Nu trafica droguri, trafica suflete', a continuat Simona Gherghe, în stilu-i caracteristic.

Hatice: „Am fost abuzată fizic'

În cadrul show-ului matrimonial, Hatice a dezvăluit faptul că a fost abuzată fizic de unul dintre foștii ei iubiți, care se ocupa cu proxenetismul. De altfel, tânăra a recunoscut că a consumat substanțe psihoactive, însă s-a apărat spunând că s-a oprit la timp și că nu i-au afectat viața în vreun fel.

„Nu am fost niciodată complice cu el. El a fost proxenet, da. Am fost abuzată fizic, era un cunoscut al familiei. El avea vreo 30 și ceva de ani. M-am drogat. Nu a fost o perioadă lungă. Nu am plătit niciodată drogurile. Era anturajul. Absolut nimic nu am plătit. Eram minoră și le era frică. Nu era cine știe ce, dar mă afectează, chestiile celelalte le-am mai spus. Eram mică și sunt fericită că le-am încercat atunci, mi-a fost rău, am ajuns la spital și eram minoră', a mărturisit Hatice în emisiunea de la Antena 1.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton