Cum și-a ales Gina Pistol cele două rochii de mireasă: ”Mâ gândeam așa că, dacă o să ma mărit vreodata, asta o să fie, doar că...”. Ce spune despre verighete

 Calin Maria Bianca
.

Cum și-a ales Gina Pistol modelul la cele două rochii de mireasă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească în următoarele săptămâni. Cei doi a făcut marele anunț în urmă cu câteva zile, când au decis că este momentul potrivit ca toți cei care îi îndrăgesc și iubesc să afle despre frumosul eveniment care urmează în viața lor. Au ținut primele pagini ale ziarelor, astfel că cei doi nu s-au sfiit în a da detalii. Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit inclusiv că are două rochii pe care o să le poarte în ziua cea mare, însă fără prea multe amănunte. Azi a povestit cum le-a ales, de fapt, și întreaga poveste din spatele lor! Totuși, a vorbit și despre verighetele alese!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc în viitorul apropiat, iar cei doi sunt acum în toi cu ultimele pregătiri. Așa cum știm cu toții, sunt multe lucruri de pus la punct dacă vrei o nuntă ca la carte, așa că îndrăgita prezentatoare TV și celebrul artist au grijă să fie atenți chiar și la cel mai mic detaliu. Bineînțeles, pe lângă cele legate de decor, meniu sau așezarea invitaților la mese, pe primul loc sunt ținutele și verighetele.

josephine-fiica-lui-smiley-si-a-ginei-pistol-2-1josephine-fiica-lui-smiley-si-a-ginei-pistol-2-1

Gina Pistol le-a dezvăluit tuturor celor care o urmăresc în mediul online, de mai multe ori la rând, că este foarte greu să se ocupe de pregătirea nunții, astfel încât să iasă totul așa cum ei își doresc. Totuși, a dispărut de pe rețelele de socializare câteva zile, însă acum le-a povestit fanilor despre rochiile ei de mireasă pe care o să le îmbrace în ziua nunții. De asemenea, le-a spus povestea din spatele modelului ales la fiecare în parte.

Citește și: Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley, la nunta cu Gina Pistol: 'Nu va epata. Bijuteria este mireasa. Va fi ceva special oricum… '

Citește și: Ce tradiție nu va respecta Gina Pistol, la nunta ei cu Smiley și care e motivul: „Mă voi apăra, nu vreau”

Citește și: Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Cine primește o parte din profit

Citește și: Cine e Monique Family, trupa finalistă la Românii au Talent 2023. 41 de copii i-au impresionat pe jurații emisiunii

Cum și-a ales Gina Pistol cele două rochii de mireasă

Gina Pistol a revenit pe rețelele de socializare și le-a povestit fanilor că azi a mers să probeze cea de a doua rochie pe care o să o poarte la nuntă. Frumoasa prezentatoare TV le-a explicat că ambele sunt gata acum, însă a trecut prin momente mai puțin plăcute atunci când a ales cum să le facă, asta deoarece nu mai găsea materialul pe care-l voia la una dintre ele. Într-un final a rezolvat, iar cât despre modelul ales, este o întregă poveste în spate, pe care nu a ezitat să o spună celor ce o urmăresc în mediul online.

'Intru să probez rochia. Nu de mireasă, cealaltă. (…) Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie. Deci, voi purta două rochii. Una de mireasă pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrcere. Voiam ceva să-mi fie foarte confortabil, să pot purta ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri. (…) Mi-a plăcut mie rochia de mireasă a unei prietene, mi-a plăcut materialul foarte mult și după ce m-am dus la ea, mi-a luat măsurile, tot, nu s-a mai găsit materialul acela pe care-l voiam eu. Așa de supărată am fost, am fost tare amărâtă. După nu știu ce a făcut sau cum, dar a găsit un material asemănător, seamănă 80-90%.

Acum am a doua rochie gata. Prima rochie e comandată de la o gagică. Văzusem rochia pe Pinterest și am zis: 'Doamne, dacă vreodată o să mă mărit, asta o să fie rochia mea'. După ce a venit cererea în căsătorie, ce credeți, m-am apucat să caut rochia. Nu scria nimic la ea, nu o găseam. O seară întreagă am stat și am găsit-o până la urmă. Acum am dus-o la ajustare, vrea să atingă pământul dar să nu o distrug.', a spus Gina Pistol despre rochiile ei de mireasă pe Instagram-ul personal.

Gina Pistol și Smiley și-au făcut verighetele la comandă și personalizate

Gina Pistol și Smiley nu și-au făcut doar ținutele la comandă, ci și verighetele. Cei doi îndrăgostiți au vrut ca inelul care o să-i lege toată viața să fie unul unic, la fel cum este și cel de logodnă pe care frumoasa prezentatoare TV l-a primit de la îndrăgitul artist. Fără a sta pe gânduri, și-au făcut un model special și personalizat, fiind cu siguranță superbe. Nu, nu a dat prea multe detalii, însă le vom vedea cu toții după marele eveniment.

'Mă duc să văd verighetele, le-am făcut la comandă. Am ales să le personalizăm, au o semnificație aparte pentru noi. Sunt superbe. Mă duc să le văd.', a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol: 'Dacă nu ne despărțim acum, nu ne mai desparte nimeni'

Ei bine, Gina Pistol a explicat de mai multe ori că este foarte greu să organizezi o nuntă. Prin urmare, după mai multe săptămâni în care doar de acest aspect se ocupă, azi a dezvăluit că cel mai dificil i se pare, de fapt, așezarea invitaților la mese, astfel încât să fie toată lumea împăcată, să se distreze și să nu existe discuții legate de acest aspect.

'I-am zis lui Andrei: 'Dacă nu ne despărțim acum, nu ne mai desparte nimeni'. Cea mai grea parte este așezatul la mese, cine cu cine vine, cine cu cine stă. Vai!', a concluzionat Gina Pistol pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton