Simina Loica, Dominic și Alex Bobicioiu au plecat în vacanță. Cum s-au fotografiat cei trei

 Ifrim Georgiana
.

Simina Loica, Dominic și Alex Bobicioiu au plecat în vacanță. În aceste momente, cei trei se află la munte, acolo unde au parte de momente de relaxare și distracție. Pe rețelele de socializare, bruneta a postat mai multe imagini cu partenerul și fiul ei. Aceștia se comportă ca o adevărată familie și se pare că vacanța îi unește și mai mult și le consolidează relația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ciuda despărțirilor și împăcărilor dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu, se pare că cei doi au găsit resursele necesare pentru a-și consolida relația. Bruneta s-a declarat împlinită și protejată lângă noul ei partener. Mai mult, se pare că acesta are o relație destul de apropiată cu Dominic, fiul brunetei din căsnicia cu Alex Zănoagă. Recent, pe contul său de Instagram, Simina Loica a publicat mai multe imagini din vacanță. Cei trei au plecat la munte, acolo unde se bucură de peisaje și de timpul petrecut împreună.

simina-1-1simina-1-1

Simina Loica, Dominic și Alex Bobicioiu au plecat în vacanță. Deși ultima perioadă a fost marcată de unele certuri și neînțelegeri, cei doi au demonstrat că își poartă sentimente puternice și că pot forma o familie unită și împlinită.

Citește și: Ce spune Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă:„Să o întrețină, să fie…'

Citește și: Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat.Ce au postat pe Internet

Citește și: Elena Merișoreanu, moment emoționant la parastasul Ionelei Prodan, în cimitirul Bellu:”Am compus un cântec special”. Artista ar fi împlinit 75 de ani

Citește și: Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cine va moșteni averea artistei:”Nu se aștepta. Am pus clauze”

Simina Loica, Dominic și Alex Bobicioiu au plecat în vacanță

Pe contul său de Instagram, bruneta a postat mai multe imagini din vacanță. Aceasta le-a arătat urmăritorilor ei camera în care s-a cazat și peisajele de care se bucură în aceste momente. Se pare că excursia le priește celor trei, lucru care poate fi observat cu ușurință în fotografiile făcute publice.

S-au distrat împreună în jacuzzi, au explorat împrejurimile și și-au dedicat o sesiune de spa, la sfârșitul zilei. Bruneta a postat o fotografie în care ea și Alex Bobicioiu folosesc o mască purificatoare, timp în care partenerul ei îl ține pe Dominic de mână.

După ultimele dispute, se pare că cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește viitorul relației lor.

„Domi îl iubește pe tati și pe Bobi!'

Recent, Simina Loica a vorbit despre relația pe care o care în prezent cu Alez Zănoagă, tatăl fiului ei. Vedeta susține lucrurile s-au așezat în viața ei de când s-a despărțit de fostul concurent de la Puterea Dragostei. Mai mult, Dominic se simte mult mai bine, având în vedere că părinții săi nu se mai ceartă.

„Domi îl iubește pe tati și pe Bobi! Când îl întreb de mine, zice Bobi. Când îi zic să îmi dea un pupic, zice să mă pupe Bobi. Eu cred că el se simte mult mai bine acum că eu și Alex ne înțelegem mult mai bine ca prieteni. Decât atunci când eram împreună și vedea numai certuri. Avea și o durere de cap. Am avut probleme cu el. Se trezea noaptea, îl durea capul, îi curgea sânge din nas sau era super agresiv cu el.„, a mai spus Simina.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton