Claudia Pătrășcanu a împlinit 44 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere: „Mi-am făcut plan, dar se pare că...”

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pătrășcanu a împlinit 44 de ani. Astăzi, 6 octombrie, artista își sărbătorește ziua de naștere. Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit cum petrece această zi specială, susținând că planurile i-au fost date peste cap de o situație imprevizibilă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu își sărbătorește ziua de naștere și a împlinit vârsta de 44 de ani. Aceasta a dezvăluit modul în care petrece această zi, susținând că lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. Gabriel, unul dintre copiii săi, se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care artista va sărbători acasă, în familie.

claudia-1claudia-1

Claudia Pătrășcanu a împlinit 44 de ani. Deși a primit urări de la numeroase persoane, artista a mărturisit că tatăl copiilor ei nu i-a trimis niciun mesaj. În aceste momente, Gabi Bădălău se află cu Bianca Drăgușanu într-o vacanță exotică, în capitala Thailandei, Bangkok.

Citește și: Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare.Motivul invocat de afacerist: „Între noi…'

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii:”A înștiințat Poliția de Frontieră”

Citește și: Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit:”Se aduce o acuzație de șantaj”

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 21 de ani.Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Claudia Pătrășcanu a împlinit 44 de ani

Pentru că fiul ei este bolnav, Claudia Pătrășcanu a renunțat la planul de a-și sărbători ziua de naștere la un restaurant. Aceasta va petrece acasă, alături de fii ei.

„Cum viața asta este imprevizibilă. De o săptămână și jumătate stăm acasă, pentru că Gabriel este răcit, mai avem o zi de antibiotic. Mi-am făcut plan cu ei acum câteva zile că, dacă își revine, ieșim la restaurant eu, copii, mama, fratele, dar se pare că mai avem de continuat încă o zi cu antibiotic și vom sta acasă. Îl așteptăm și pe Nicolas să vină de la grădiniță, am două torturi delicioase aici și vom sărbători acasă.

Important e ca cei mici să fie sănătoși, Gabriel să se facă bine și restul nu contează. Eu chiar sunt fericită că sunt cu ei și important este să fim sănătoși, nu o zi aniversară. Ziua o putem sărbători peste o săptămână sau două', a mărturisit vedeta, potrivit spynews.ro.

„Gabi nu mi-a dat mesaj'

Claudia Pătrășcanu a avut parte de mai multe surprize plăcute, cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a ținut să sublinieze că tatăl copiilor ei nu i-a făcut nicio urare. Gabi Bădălău se află în Bangkok, acolo unde are parte de o vacanță romantică cu Bianca Drăgușanu, actuala sa iubită.

„Încă de la prima oră oamenii dragi sufletului meu m-au sunat, mi-au urat „La mulți ani!'. Gabi (n.r.: Bădălău) nu mi-a dat mesaj. Gabriel a intrat cu flori în casă, Nicolas cred că abia așteaptă să vină, că și când s-a trezit m-a luat în brațe. Aceasta este bucuria unei aniversări!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton