Simina Loica a explicat de ce fiul ei îi spune „tată” lui Alex Babicioiu: „Am început să-l învăț cine e tati”

 Ifrim Georgiana
.

Simina Loica a explicat de ce fiul ei îi spune „tată' lui Alex Babicioiu. În urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat un videoclip împreună cu actualul său partener și cu fiul său, Dominic. La un moment dat, cel mic îi spune „tată' lui Alex Babicioiu, spre surprinderea brunetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Zănoagă declara că este foarte afectat de faptul că nu își poate vedea fiul zilnic, iar relațiile sunt încă tensionate. După apariția videoclipului în care fiul său îi spune „tată' lui Alex Babicioiu, fostul soț al brunetei i-a transmis acestuia să nu mai pomenească numele lui Dominic. Recent, Simina Loica a explicat întreaga situație, susținând că Dominic știe cine este tatăl lui și că a avut o perioadă îi numea astfel pe toți bărbații din preajma lui.

simina-1-2simina-1-2

Simina Loica a explicat de ce fiul ei îi spune „tată' lui Alex Babicioiu. Acum, bruneta a susținut că relația cu tatăl copilului ei ar fi una mult mai bună. Nu demult, aceasta a părăsit apartamentul în care obișnuia să locuiască cu el și cu Dominic și s-a mutat în locuința părinților ei.

Citește și: Alex Bobicioiu, scandal uriaș cu Alex Zănoagă. Replici dure pentru soțul Siminei Loica:„Nu știe ce e aia inteligență'

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica. Cine va locui cu ea:„Mă simt în siguranță'

Citește și: Alina Sorescu, decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Am fost puțin ocupată. Am simțit că e momentul să…'

Citește și: Bianca Comănici, după ce a apărut cu o burtică suspectă la plajă:”Puteți observa destul de clar că…”

Simina Loica a explicat de ce fiul ei îi spune „tată' lui Alex Babicioiu

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a susținut că Dominic nu l-a numit „tată' pe Alex Babicioiu pentru că l-ar fi perceput ca pe o figură paternă, ci pentru că așa obișnuia să-i numească pe toți bărbații din preajma sa. Mai mult, micuțul ar fi renunțat la acest apelativ și îl strigă pe nume pe actualul partener al Siminei Loica.

„Copilul meu spunea tată la toți bărbații. Dacă vedea un bărbat, zicea tată. Nu-i zicea tată că îl simțea ca un tată. Acum îi zice Bobi. Am început să-l învăț cine e tati. Îi povestesc în continuare de Alex de bine, pentru că este tatăl lui', a spus Simina Loica, potrivit spynews.ro.

Cum se înțeleg Simina Loica și Alex Zănoagă

În prezent, Simina Loica a susținut că are o relație foarte bună cu Alex Zănoagă. De dragul copilului, cei doi pare să fi pus capăt tensiunilor și neînțelegerilor.

Recent, bruneta s-a mutat în casa părinților ei, susținând că acolo și-a găsit liniștea și siguranța de care avea nevoie. Deși casa se află în plin proces de renovare, aceasta s-a declarat mulțumită de atmosfera din noul ei cămin.

„Eu cu Alex ne înțelegem foarte bine, mai bine decât într-o relație', a mai dezvăluit bruneta.

Copilul Siminei Loica i-a spuns „tată’ lui Alex Bobicioiu

În timp ce era live pe rețelele de socializare, Dominic îl strigă „tata’ pe actualul iubit al brunetei. Reacția acestuia a luat-o prin surprindere pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a zâmbit subtil.

În același timp, Alex Bobicioiu se arată familiarizat cu apelativul și se întoarce către cel mic, aflat pe bancheta din spate a mașinii. Deși au făcut cunoștință de puțin timp, se pare că relația dintre acesta și fiul Siminei Loica este una destul de strânsă.

„Dominic: Tata, tata!

Alex Bobicioiu: Tata bolnav (n.r. tușește!)’, se aude pe filmare, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton