Liviu Vârciu, șocat de factura la gaze: "Mi-au venit 55 de milioane". Ce decizie a luat ca să facă economie

 Laciu Andreea
.

Liviu Vârciu nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar, dar chiar și el a fost afectat de scumpirile uriașe de pe piața de energie. După ce a fost șocat de factura impresionantă care i-a venit pentru gazele consumate, și-a anunțat fanii de pe Instagram că a luat măsuri radicale ca să facă economie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultimele luni, tot mai mulți români s-au plâns de facturile foarte mari care au venit pentru gaze sau energie electrică. Valul de scumpiri pornit încă din iarnă s-a amplificat odată cu războiul din Ucraina și nu pare să se oprească prea curând, ba chiar dimpotrivă.

liviu-varciu-factura-1liviu-varciu-factura-1

Liviu Vârciu, revoltat de factura la gaze

Îndrăgitul prezentator a fost șocat de costul pe care îl plătește pentru o singură factură la gaze, dar și de prețul facturilor la energia electrică în general. Cu toate că are un venit peste media multor români, asta nu înseamnă că nu este afectat la rândul lui de scumpirile din ultimele luni. Așa a luat o decizie importantă, pe care le-a dezvăluit-o acum celor care îl urmăresc pe Instagram.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane. Păi să mă…', a dezvăluit Liviu Vârciu, pe InstaStory, conform Spynews.

Citește și: Cum arată fiul lui Liviu Vârciu, la doi ani. Matei îi seamănă leit

Citește și: Ce legătură există, de fapt, între Pepe și Lolrelai: „E primul bărbat care mi-a cântat…'

Citește și: Care este relația dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat:„Diferențele dintre noi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Andreea Ramona, iubita lui Vicenzo Castellano. Are un fiu dintr-o relație anterioară

Face economii pentru un film

Economiile pe care le face acum Liviu Vârciu nu sunt doar în interes personal, ci și profesional. A dezvăluit recent că pune bani deoparte pentru un nou proiect cinematografic, după ce a dat deja lovitura cu filmul „Zăpadă, Ceai și Dragoste”. Costurile pentru acesta s-ar ridica la câteva sute de mii de euro.

'Cu filmul, momentan, lucrez la buget, pentru că trebuie să strâng bani, vreau să fac o nebunie de film, să fac ce nu a fost făcut până acum. Toate merg bine!', a mărturisit Liviu Vârciu, pentru Antena Stars.

De ce nu reușește Liviu Vârciu să strângă bani

Dincolo de facturi și de cheltuielile cu proiectele cinematografice, un alt motiv pentru care prezentatorul nu reușește să facă destule economii este obiceiul lui de a da bani cu împrumut.

„Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi.

Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai’, a povestit Liviu Vârciu pentru EGO.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton