Silviu, eliminat din FERMA după duelul cu Kamara. Mihaela Rădulescu îl consolează: „Ești un om bun, drept și frumos!”

 Dumba Gabriela
.

Silviu a pierdut duelul cu Kamara și a fost eliminat din FERMA, după 12 săptămâni de competiție. Momentul a fost unul emoționant și trist pentru tabăra lui Moroșanu, care se simte mai săracă acum, fără unul dintre cei mai importanți fermieri. Mihaela Rădulescu l-a încurajat pe Silviu și i-a spus, la plecare, că are un suflet la fel de frumos precum ochii lui albaștri.

Kamara a fost eliminat de la FERMA. Cine l-a eliminat din competițieKamara a fost eliminat de la FERMA. Cine l-a eliminat din competiție

Kamara a reușit să taie o bucată de lemn, cu fierăstrăul, mai rapid decât Silviu și a câștigat, astfel, duelul. În urma confruntării, iubitul lui Lili Sandu a fost eliminat din FERMĂ, iar Kamara și-a păstrat locul printre Bandiți.

Conflictul este din ce în ce mai intens între cele două tabere, iar plecarea lui Silviu reprezintă un mare dezavantaj pentru echipa lui Moroșanu, spre bucuria lui Zmărăndescu, șeful Bandiților.

„Ești un om bun, drept și frumos. În toate sensurile. Am văzut dincolo de ochii tăi albaștri și pot spune că sufletul ți-e la fel de frumos ca și ei!', l-a asigurat Mihaela Rădulescu pe Silviu, înainte să-și ia Rămas Bun.

Moroșanu nu și-a putut stăpâni lacrimile: „E greu, 12 săptămâni împreună. Se poate întâmpla să plângi pentru oamenii la care ai ținut cu adevărat! Viața aici fără Silviu va fi foarte grea aici. Îi voi lua pe toți la duel, începând cu Kamara și până la Zmărăndescu. Și atunci voi considera că mi-am îndeplinit rolul aici. Voi lăsa o fermă frumoasă în urmă pentru copiii care vor veni în tabără aici!'.

Gașca Bandiților a sărbătorit victoria lui Kamara și plecarea lui Silviu, însă Brigitte a izbucnit în plâns, un moment cum nu se poate mai fals, în concepția Dianei Belbiță.

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton