Cum arăta Nicoleta Luciu, când a debutat la TV! Era bombă sexy chiar şi fără silicoane / POZE RARE

 Dumba Gabriela
.

Nicoleta Luciu este una dintre primele asistente TV din România şi mulţi nu-şi mai amintesc exact momentul în care a debutat în televiziune. Este asociată cu Teo, însă înainte de a fi asistenta sexy din emisiunea lui Teo Trandafir, Nicoleta Luciu a fost animatoare la „Procesul etapei', emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Nicoleta LuciuNicoleta Luciu

Primul contact al Nicoletei Luciu cu lumea mondenă a fost când avea doar 16 ani şi s-a încris la o agenţie de manechine. Astfel, în 1999 a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România, iar cu titlul de „Miss România' în buzunar i s-au deschis foarte uşor porţile televiziunilor.

Debutul său pe micul ecran a avut loc în emisiunea „Procesul etapei', emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, unde bruneta a fost  pe post de animatoare. Purta ţinute extrem de sumare, poza sexy şi provocator şi capta toate privirile telespectatorilor.

Odată lansată pe trambulină, bruneta a făcut ceva vreme cuplu cu Horia Brenciu, la „Bingo Liberty', la TVR, dar şi la „Neaţa', la Antena1, unde Nicoleta Luciu cu succes tot felul de personaje. Au urmat apoi diverse alte roluri de asistentă prin diferite emisiuni de televiziune precum „Te uiţi şi câştigi', „Neaţa în epoca de piatră' sau „Teo'.

În paralel și-a dezvoltat cariera muzicală şi a inceput mai întâi cu trupa „Alizee', a urmat trupa „Laguna' şi apoi a cântat solo.

După ce a plecat de la Teo' a debutat ca actriţă cu rolul Sonia Ghiţescu în telenovela „Lacrimi de iubire', apoi a jucat în Iubire ca în filme', Inimă de ţigan', Regina', Aniela', Iubire şi onoare'. Ultimul proiect a fost la Prima TV, o emisiune de nunţi alături de Denis Ştefan, fost partener în Inimă de ţigan'.

La sfârşitul lui 2018, Nicoleta Luciu a apărut, în noaptea dintre ani, într-un serial difuzat de TVR2, „Primăverii'.

Dincolo de apariţiile sezoniere într-o emisiune sau alta, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor şi locuieşte la Miercurea Ciuc, alaturi de sotul sau, Zsolt Csergo, si de cei patru copii ai lor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton