Selly i-a propus iubitei lui să-și facă cont pe OnlyFans. Reacția Smarandei Știrbu: „Imaginea mea, ca imaginea mea, dar a ta?”

 Ifrim Georgiana
.

În cel nou videoclip postat pe contul de Youtube, Selly le-a făcut propuneri neașteptate prietenilor și iubitei lui, Smaranda Știrbu. Câteva zile la rând, acesta s-a întâlnit cu apropiații lui și i-a supus unor provocări îndrăznețe, printre aceștia numărându-se Gheboasă, Mădălin Șerban sau Mara Ognean. Iată cum a reacționat Smaranda Știrbu când iubitul ei i-a propus să-și facă cont pe OnlyFans!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Selly și Smaranda Știrbu formează un cuplu de aproape cinci ani, locuiesc împreună și au planuri serioase de viitor. Tânăra are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Medicină „Carol Davila' din București. Aceasta a fost adesea surprinsă în videoclipurile postate de cunoscutul vlogger, iar cei doi nu se sfiesc să-și manifeste afecțiunea în mediul online. În ultimul videoclip postat pe Youtube, Selly a provocat-o pe Smaranda să-și facă un cont pe OnlyFans, iar reacția acesteia a stârnit un val de reacții în secțiunea de comentarii.

se9-1se9-1

Pe canalul său de Youtube, Selly este urmărit de aproximativ cinci milioane de persoane. Smaranda Știrbu apare adesea în videolclipurile postate de acesta și au participat la mai multe emisiuni TV împreună. Recent, creatorul de conținut a suspus-o pe iubita lui unei provocări îndrăznețe, iar reacția acesteia a fost pe măsură.

Citește și: Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheluie și 20.000 de euro pe lună: „Dar cât mănâncă?”

Citește și: Cine sunt părinții lui Selly. Între cei doi există un grad de rudenie

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi”

Citește și: Momente memorabile de la Oscar 2023. John Travolta, omagiu emoționant pentru Olivia Newton John / Glume și roast-uri neașteptate

Selly i-a propus iubitei lui să-și facă cont pe OnlyFans

Câteva zile la rând, Selly le-a făcut propuneri neașteptate prietenilor lui și le-a filmat reacțiile, videoclipul încărcat pe Youtube intitulându-se „Le-am propus cele mai proaste idei posibile'. Creatorul de conținut a provocat-o pe Smaranda să-și facă cont pe OnlyFans, iar aceasta a refuzat pe loc propunerea.

Selly: „Te pup, iubire! Ce faci? Poți vorbi un pic? Fii atentă! Eram cu un plan în față de bani pe anul ăsta și mă tot gândeam cum să facem mai mulți bani că nu găsesc nicio variantă și mi-a venit o idee. Știu că tu ai fi în general împotrivă, dar o să îți explic eu de ce ar funcționa foarte bine. Cum ar fi să îți faci un cont de Onlyfans?

Smaranda: Sper că glumești…

Selly: Eu am și studiat foarte mult piața, ideea e că nu e vorba de… nu e chestia să te dezbraci, că nu asta e chestia. Poți să faci poze doar îmbrăcată.

Smaranda: Hai, mă, mă lași. Fă-ți tu, de ce nu îți faci tu?

Selly: Păi, nu plătește lumea să mă vadă pe mine dezbrăcat! Nici îmbrăcat! Fii atentă! Tu imaginează-ți așa: dacă punem, ia-o cât mai pesimist posibil. Dacă punem cel mai mic preț posibil, de 5 dolari, da, și cel mai mic număr de oameni posibili, 5.000 de oameni sunt 25.000 de dolari pe lună. Și nici nu trebuie să te dezbraci. Poze la picioare…

Smaranda: Și banii tăi unde sunt?

Selly: Păi, împărțim frățește, eu te ajut cu marketingul, îți fac poze, facem o chestie împreună.

Smaranda: Eu cred că te-ai țăcănit rău. Adică cum ți-a venit ideea asta? Adică din tot ce se poate face, din toate afacerile posibile asta ți-a venit ție în cap acum?

Selly: Mi s-a părut o chestie care e păcat să rămână neabordată. Este simplă, este eficientă și este momentul perfect…

Smaranda: Oricum nu.

Selly: Ești conștientă că eu glumeam, nu?

Smaranda: Nu știam că filmezi, dar îmi imaginam că e o glumă. Imaginea mea, ca imaginea mea, dar a ta? Că sunt iubita ta!', s-a încheiat conversația la telefon dintre cei doi.

i

Ce spune Selly despre căsătoria cu Smaranda

În urmă cu ceva vreme, Selly spunea că nu intenționează să se căsătorească prea curând. Creatorul de conținut a vorbit despre calitatățile partenerei sale, pe care o apreciază pentru independența și determinarea de care a dat dovadă în cei aproape cinci ani de relație.

„Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri.

Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important. De multe ori se întâmplă ca Smaranda să termine chiar mai târziu decât mine ea învață foarte mult Acum este în sesiune, Medicina este foarte grea, iar să fii medic e o meserie nobilă și o apreciez foarte mult. Eu nu aș putea niciodată să fac așa ceva, mi se pare imposibil de greu', a susținut vloggerul, potrivit click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton