Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubită, după un an de relație: "Totul a fost cât se poate de amiabil..."

 Raiciu Adriana
.

Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubită, după un an de relație. Matei Dima, în vârstă de 35 de ani, este un îndrăgit actor, regizor și vlogger român. Deși încearcă să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, acesta a dezvăluit acum, în cadrul unui interviu, că s-a despărțit de iubită, după un an de relație. Iată declarațiile făcute de BRomania!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a dat lovitura cu filmul Team building, înregistrând cifre record, Matei Dima pregătește o nouă surpriză pentru fani. Din 21 martie, filmul Haita de acțiune va putea fi văzut în cinematografe. În rol principal este chiar BRomania, însă mulți actori cunoscuți din țara noastră, precum Mugur Mihăescu, își vor face apariția.

80025962_10100105365604078_1959334574009876480_n-180025962_10100105365604078_1959334574009876480_n-1

Chiar dacă anul 2023 a început extrem de bine pe plan profesional, nu putem spune același lucru despre viața personală. În cadrul unui interviu, Matei Dima a mărturisit că s-a despărțit de iubită, după un an de relație.

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, a semnat acord de recunoaștere a vinovăției, după ce a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, în 2021. Ce amendă uriașă are de plătit

Citește și: „Singurul solist român care avea șansa reală să câștige Eurovision și nu l-am trimis. Horia Moculescu, despre Laurențiu Cazan, la 30 de ani de când a participat la Eurovision

Citește și: Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică: „Mama era cântăreață de muzică populară, cântam în corul bisericii. Cum a afectat-o moartea bunicii / EXCLUSIV

Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubită

Deși nu a vrut să ofere prea multe informații despre separarea de fosta parteneră, BRomania a mărturisit că ruptura a avut loc la începutul acestui an. Despărțirea a fost cât se poate de amiabilă, iar din timpul petrecut împreună a avut multe de învățat.

Ce s-a întâmplat? Viața s-a întâmplat și ne-am separat la începutul anului. Dăm atât din casă încât din respect pentru tot ce înseamnă oamenii pe care îi cunoști e mult mai bine să le ții în casă. Dar totul a fost cât se poate de amiabil. Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%, dar a fost un an din care am învățat foarte multe și eu și ea„, a declarat Matei Dima, potrivit Cancan.

Mugur Mihăescu joacă noul film al lui BRomania

Tot în cadrul interviului oferit pentru Cancan, Matei Dima a spus și motivul pentru care a ales să-l contacteze pe Muguru Mihăescu pentru a juca în noul său film.

De acolo a plecat, de fapt, toată ideea filmului. Când am decis să joc un polițist, m-am gândit așa «dacă o să joc un polițist care e mai special și care e și chel, oare ce o să zică toată lumea? Nu poate să fie decât un Garcea». Și atunci am zis «care e cea mai bună a doua opțiune? Să fiu fiul său». Și de aici a plecat ideea filmului.„, a mai spus acesta, potrivit sursei citate anterior.

Discuția a avut loc înainte de pandemie, însă filmările au început mult mai târziu.

Da, l-am sunat înainte de pandemie, i-am propus, a zis că e interesat. După care am luat toți o pauză de la viață timp de doi ani. Și cum am terminat filmările la Teambuilding, l-am sunat din nou și a zis «da, eu eram gata, dar nu m-a mai sunat nimeni». Pentru majoritatea din echipă, eu, Vali Dobrogeanu, ăștia care am crescut cu casetele de la «Vacanța Mare» a fost o experiență WOW să putem lucra cu el„, a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton