Selly a rămas fără banii promiși de la Guvern pentru filmul 5GANG: Un altfel de Crăciun: „Care sprijin?”

 bogdan.galca
.

Recent, vloggerul Selly a vorbit deschis despre „5GANG: Un altfel de Crăciun' (2019), primul său lungmetraj care a înregistrat totodată cel mai mare succes din industria de filme românești din ultimii 30 de ani.  

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Andrei Șelaru (Selly), liderul 5GANG, a lămurit câți bani s-au aprobat, în realitate, de la Guvern pentru a sprijini producția românească, după ce a primit mai multe critici în online.

Vezi video:

Filmul „5GANG, un altfel de Crăciun!', regizat de Matei Dima, a avut premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie 2019, generând cele mai mari încasări din istoria filmelor românești, după 1989. Comedia a fost vizionată de 146.785 de spectatori în primul weekend de la lansare, obținând în acea perioadă încasări de peste două milioane de lei.

„5GANG, un altfel de Crăciun' este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un scenariu plin de umor scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu. În lungmetraj, este vorba despre povestea membrilor trupei fenomen 5GANG care își petrec sărbătorile de iarnă, ținând publicul în suspans până la final.

Din distribuţie mai fac parte Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu.

La mai bine de patru ani de muncă în echipă, membrii trupei 5GANG (Selly, Gami, Dia, Mădălin și Pain) au decis să se destrame, în timp ce pe 19 septembrie, anul acesta, a avut loc ultimul lor concert.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton