Georgiana Lobonț spune adevărul despre cearta cu Armin Nicoară: "Era vorba de copiii mei..."

 Raiciu Adriana
.

Georgiana Lobonț a fost contactată de jurnaliști pentru a vorbit despre scandalul cu Armin Nicoară. Nu este pentru prima oară când cei doi artiști sunt implicați într-un scandal. Pentru un an de zile, Armin și cântăreața nu au vorbit. Ulterior, au decis să se împace, iar acum au avut parte de o altă discuție aprinsă. Ce s-ar fi întâmplat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o zi, Armin Nicoară a spus că a avut parte de o discuție cu Georgiana Lobonț, însă după asta vedeta a decis să nu-l mai salute. Totul a avut loc la o filmare pentru un show.

aarmin-nicoaraaarmin-nicoara

Astăzi, Georgiana Lobonț a decis să își spună versiunea despre scandalul dintre ei. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi artiști.

Citește și: Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de la Armin Nicoară.Bijuteria valorează enorm!

Citește și: Cine este Armin Nicoară.A trăit o dramă, în liceu

Citește și: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ilinca a dezvăluit motivul:„O veste neașteptată’

Citește și: Alec Baldwin, primele declarații după ce și-a omorât accidental colega:„Sunt distrus…’

Georgiana Lobonț, adevărul despre relația cu Armin Nicoară

În urmă cu doar câteva zile, Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au participat la filmările pentru un show. Ei bine, la un moment dat, artistul i-a cerut colegei sale, dar și soțului ei, să meargă într-un alt loc, pentru că nu vrea să vorbească despre un anumit subiect cu niște persoane de față.

Cântăreața ar fi fost deranjată de acest gest și chiar nu l-ar mai fi salutat pe Armin. Acum, Georgiana Lobonț a decis să clarifice situația. Mai exact, se pare că persoanele în fața căruia artistul nu voia să vorbească erau, de fapt, chiar cei doi copii ai ei.

Aceasta s-a supărat extrem de tare din cauza această, mai ales că nu îi văzuse de trei săptămâni. Însă, se pare că supărerea i-a trecut și a înțeles că Armin nu a vrut să spună ceva ca să deranjeze.

„Era vorba de copiii mei și de bone pe care nu îi văzusem de trei săptămâni și se aflau în locația respectivă.El avea chef de dans, de distracție, eu voiam să stau cu copiii. Și m-am supărat, normal. Sentimentele unei mame sunt diferite, dar el nu are cum să înțeleagă că nu are copii. M-am supărat foarte tare și am plecat, dar mi-a trecut. Mi-am dat seama că nu are cum să înțeleagă supărarea mea că nu este părinte. Eu îl cunosc pe Armin și știu cum vorbește și nu am cum să mă supăr de el.”, a povestit Georgiana Lobonț, pentru wowbiz.ro.

Totodată, Georgiana a ținut să precizeze că nu avea cum să treacă pe lângă colegul și prietenul ei și să nu-l salute.

Mi-a trecut supărarea și nu am de ce să explic nimănui ce simt eu ca mamă. Cum să nu salut că doar am cântat împreună live. O să vorbim noi despre asta!”, a mai spus artista, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton