Secretul Andreei Marin pentru o siluetă de admirat. A slăbit 20 de kilograme: ”Nu se moare din asta”

 Calin Maria Bianca
.

Secretul Andreei Marin pentru o siluetă de admirat. Vedeta a slăbit 20 de kilograme, încă de când a început să aibă un program bine pus la punct. Toată lumea s-a întrebat cum a reușit acest lucru, astfel că Andreea Marin le-a dezvăluit tot procesul. Iată cum arată planul ei alimentar, dar și care sunt regulile de la care nu se abate de când ține această dietă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Secretul Andreei Marin pentru o siluetă de admirat. Încă de când s-a afișat pe Internet, toată lumea a văzut cât de bine arată. Vedeta a primit numeroase mesaje privind dieta pe care o ține. Cu zâmbetul pe buze și mereu dornică să ajute, Andreea Marin le-a dezvăluit tuturor celor care o urmăresc secretul ei în ceea ce ține de alimentație.

andreea-1-5andreea-1-5

Nu, nu este o dietă dură în care trebuie să te înfometezi, ci din contră. Dacă numeroase persoane aleg să slăbească prin a nu mai mânca, Andreea Marin face exact opusul. Vedeta are zilnic cinci mese și respectă un program bine stabilit.

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize:”Valeriu Lazarov a venit la mine acasă și mi-a zis…”

Citește și: În ce relații au rămas Andreea Marin și Ștefan Bănică, la nouă ani de la divorț:„N-a fost să fie așa'

Citește și: Ianis Hagi și-a prezentat iubita familiei. Cum s-au afișat împreună:„Nu puteam fi mai fericit de atât”

Citește și: Fulgy, din nou în instanță.Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Secretul Andreei Marin pentru o siluetă de admirat

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară și un adevărat exemplu pentru femeile din România, astfel că multe și-au dorit să afle secretul siluetei sale de admirat. Vedeta a povestit cum a reușit să slăbească 20 de kilograme, fără să se înfometeze și care sunt obiceiurile zilnice la care nu renunță.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, șase zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.', a spus Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Andreea Marin, o împătimită a sportului

Andreea Marin avea și înainte un program bine stabilit, însă pentru a se ține de dieta ei, a trebuit să mai facă unele modificări. Mai concret, a trebuit să se trezească cu o oră mai devreme, asta pentru a integra și sportul pe lista ei zilnică. A recunoscut că i-a fost greu, însă acum a explicat că nu ar mai putea să treacă o zi pe lângă ea fără a face mișcare.

Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport', a mai povestit Andreea Marin.

Andreea Marin: 'Am avut momentele mele de cădere'

Andreea Marin știe că dieta pe care ea o ține nu este deloc una ușoară. Cu toate astea, este conștientă că este un mod sănătos de a slăbi și încurajează pe toată lumea să aibă grijă la alimentație și sport. Totuși, a mărturisit că inclusiv ei i s-a părut ireal să respecte tot, având pe parcurs momentele ei de renunțare.

'Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța.', a concluzionat Andreea Marin.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton