Secretele lui Vladimir Drăghia. Totul despre viața neștiută a câștigătorului Exatlon!

 Dana Enache
.

Actor, poet, înotător, campion. La 32 de ani, Vladmir Drăghia are o poveste de viață ce ar face invidios orice tânăr de vârsta lui. Azi, la Interviurile VIVA!, aflăm totul despre viața neștiută a câștigătorului Extalon, nu de alta, dar drumul spre succes a fost unul presărat cu multe sacrificii și clipe dureroase. Totul, de la ora 12.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!.

A trecut o săptămână de când s-a întors în țară, glorios că a câștigat trofeul Exatlon și premiul de 100.000 de euro. Bani care contează enorm în viața oricărui tânăr tată, dar pe care Vladimir Drăghia a ales să i doneze altor copii… bolnavi de cancer, care au mai mare nevoie de aceasă sumă deloc de neglijat, pe care el a câștigat-o trudind din greu. Cinci luni de concurs care i-au schimbat radical viața actorului parcă împătimit al emisiunilor de tip-reality show, despre care poate spune, până la urmă, că le are la picioare. Nu de alta, dar, în caz că ați uitat, Exatlon este al treilea concurs pe care îl câștigă, după Sherifi de România și Splash, vedete la apă. Secretul lui Drăghia? Ambiția, perseverența, determinarea și… faptul că are o condiție fizică bună. Nu de alta, dar a fost campion național la înot, domeniul în care a făcut carieră timp de 12 ani.

Acum, numele lui Drăghia se află pe buzele tuturor. Tipul aparent îngâmfat a reușit să sensibilizeze o țară întragă cu gestul lui caritabil, dar și cu ambiția de care a dat dovadă în timpul Exatlon-ului. Cum este, de fapt, Vladimir Drăghia, dincolo de micul ecran? Care sunt cele mai mari greutăți care l-au călit? Ce sacrificii și compromisuri a făcut ca să ajungă aici? Aflați totul azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 12.00.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton