Johnny Depp este de nerecunoscut! Fanii se tem pentru sănătatea lui

.

O fotografie recentă care a făcut ocolul internetului i-a băgat pe fanii starului din Don Juan de Marco'  în sperieți, pentru că Johnny Depp este de nerecunoscut. Atât prietenii, cât și admiratorii actorului sunt convinși că stilul său de viață din ultimul timp este de vină…

Johnny Depp, pe vremea când făcea furori printre reprezentantele sexului frumos.

Johnny Depp, pe vremea când făcea furori printre reprezentantele sexului frumos.

În ultima vreme, Johhny Depp s-a dedicat mai mult muzicii, însă viața de turneu pare să nu-i priască deloc actorului în vârstă de 54 de ani. După ce mai multe poze în care artistul a apărut alături de fanii săi au devenit virale în online, prietenii lui au fost șocați de aspectul lui Johnny, care nu mai seamănă deloc cu bărbatul cuceritor care făcea furori în filmele romance cu doar câțiva ani în urmă.

Azi, Johnny Depp este de nerecunoscut!

Azi, Johnny Depp este de nerecunoscut!

Extrem de slab, palid, fără mustața și barba care l-au consacrat, în unele poze Depp pare să sufere de o boală incurabilă, fiind aproape de nerecunoscut. De fapt, cei mai mulți dintre fanii săi nici nu au realizat cine este bărbatul din fotografie până nu i-au văzut numele… Fotografiile făcute alături de admiratorii săi în fața hotelului Four Seasons, din St. Petersburg, i-au pus pe gânduri de prietenii actorului, cu atât mai mult cu cât toate comentariile fanilor converg spre aceeași concluzie – și anume, că actorul este bolnav.

Prietenii sunt îngrijorați din cauza stilului de viață al actorului.

Prietenii sunt îngrijorați din cauza stilului de viață al actorului.

Cei care îl cunosc bine pe Depp sunt convinși că actorul nu este bolnav, ci că, pur și simplu, starul din „Pirații din Caraibe' trăiește prea din plin și că, în ultima vreme, a cam exagerat cu distracțiile… Iată ce a declarat un apropiat din anturajul actorului pentru Hollywoodlife: „Johnny este foarte stresat și petrece din greu. Când este singur și nu-i stăpânește nimeni inima, poate deveni extrem de neâmblânzit dacă e lăsat în legea lui. Când cântă alături de trupa sa, lui Johhny îi place să se afunde în stilul de viață propriu rockului, iar acest lucru poate să-i afecteze cu adevărat sănătatea și starea de bine'. Nu știm dacă aspectul actorului poate fi cauzat și de rolul din filmul în care urmează să apară anul acesta, de cele 7 milioane de dolari pierdute în urma divorțului de Amber Heard sau de procesele interminabile pe care le-a purtat cu cei care i-au administrat averea și pe care-i acuză că l-au falimentat, însă, oricare ar fi cauza, este îngrijorător…

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton