Scene fierbinți la FERMA. Geanina Ilieș, Otilia Bilionera și Otniela au făcut baie împreună

 Dumba Gabriela
.

Geanina Ilieș, Otilia Bilionera și Otniela au făcut baie împreună la FERMA, bifând încă o scenă fierbinte în istoria emisiunii de la Pro TV, chiar înaintea duelului dintre Ioana Filimon și Carmen Negoiță.

ferma 2ferma 2

Cele trei grații de la FERMA au topit, cu siguranță, nu doar zăpada din jurul casei, ci și inimile bărbaților din fața televizoarelor pentru că au oferit fanilor emisiunii de la Pro TV scene incendiare.

Geanina Ilieș, Otilia Bilionera și Otniela au părăsit cabana lor sărăcăcioasă și au dat buzna în fermă, unde nu s-au limitat doar să le fure mâncarea celorlalți, ci le-au testat și cada cu spumă.

Îmbrăcate în costume de baie sumare, fetele au lăsat foarte puțin loc imaginației când s-au dezlănțuit la duș, printre norișori de spumă. S-au stropit cu apă și hârjonit ca niste copii în fața camerelor de filmat, profitând la maxim de confortul celor din FERMA.

Carmen Negoiță a plecat în lacrimi

Carmen Negoiță a fost eliminată de la FERMA, în urma unui duel cu Ioana Filimon. Miss România 2016, mult mai înaltă decât Carmen, a reușit să-și păstreze locul în competiție și a trimis-o acasă pe fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță.

Carmen nu și-a putut stăpâni lacrimile, însă gândul că își va vedea copiii a reușit să o calmeze. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton