Cătălin Cazacu și o concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, sărut pasional la TV. Alexandra a rămas fără cuvinte

 Stamen Diana
.

Săptămâna aceasta la masa juriului de la 'Bravo, ai stil!' s-au alăturat Victor Slav și Cătălin Cazacu, iar cei doi au făcut spectacol. Alexandra, una dintre cele mai controversate concurente de la 'Bravo, ai stil!', a fost sărutată cu patos de Cătălin Cazacu.

Ținuta Alexandrei nu a fost pe placul juraților și a fost total dezamăgită de părerile juraților. Concurenta a început să plângă și l-a impresionat pe Cătălin Cazacu, moment în care prezentatorul TV s-a ridicat de la masa juraților și s-a dus la Alexandra și i-a șters lacrimile.

Pentru a se simți mai bine, Maurice i-a spus lui Cătălin Cazacu să o sărute pe Alexandra, moment în care acesta a luat-o pe concurentă și i-a furat un sărut. Alexandra a rămas fără cuvinte și a uitat de toată supărarea pe care o avea.

Victor Slav și Cătălin Cazacu se alătură juriului Bravo, ai stil!'

Primiți cu brațele deschise, atât de către colegii de platou, cât și de către concurente, Victor și Cătălin sunt gata să împartă, sau să ia steluțe, celor 9 concurente. 'Astăzi sunteți doi într-unul și trebuie să va sfătuiți pentru fiecare steluța pe care o oferiți pentru că veți da o singură steluța fetelor', îi informează Ilinca Vandici.

'Vom fi intransigenți', transmit Vulturii.

Citește și: Brigitte Năstase și Claudia Pavel nu l-au împărțit doar pe Cătălin Cazacu. Carmen Negoiță aruncă bomba!

Citește și: Cătălin Cazacu, motiv de ceartă între concurentele de la Ferma. Brigitte Năstase, dezvăluiri neașteptate: 'S-au culcat cu el'

FOTO: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton