Scărlătescu și iubita, prima apariție împreună la TV. Chef-ul a dezvăluit cum l-a cucerit Doina Teodoru

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au apărut pentru prima dată la TV, de când sunt împreună. Chef Scărlătescu a dezvăluit cum a reușit să-l cucerească actrița Doina Teodoru, mai tânără cu 18 ani decât el. După mai multe încercări eșuate, Scărlătescu simte că acum a tras lozul câștigător și este foarte fericit alături de Doina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În a doua zi de Paște, 25 aprilie, a avut loc o ediție specială a emisiunii „Prețul cel bun', show care e prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la Antena 1. Invitații lor de ieri au fost Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Maria Speranța și Cătălin Rizea.

675675

Cum a fost cucerit Chef Scărlătescu de Doina Teodoru

De-a lungul anilor, juratul de la „Chefi la cuțite', emisiunea de la Antena 1, a fost foarte discret când a venit vorba despre viața personală. La sfârșitul anului trecut a confirmat că formează o relație cu Doina Teodoru.

Acum, ei au apărut la „Prețul cel bun', iar bucătarul a făcut câteva declarații despre viața personală alături de tânăra actriță.

„Am și eu o vârstă, la 25 de ani m-am oprit. Da, gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun', a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu spune că-și menajează cât poate iubita, o răsfață cum știe el mai bine și îi face toate poftele, mai ales pe cele culinare.

'Gătesc pentru ea. Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și… gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun',  a mai declarat Chef Scărlătescu.

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:'Nu pot să îi refuz nimic'

Citește și: Alexia Țalavutis de la Te cunosc de undeva, despre căsnicia ei:'Nu confundăm casa cu platoul de filmare'

Citește și: Andra Volos, amenințată și înjurată de Bogdan Mocanu:„Poliția va face dreptate, îți asigur asta!

Cine e și cu ce se ocupă Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu

În vârstă de 32 de ani, Doina Teodoru e actriță. Aceasta a câștigat „iUmor' în 2017. Tânăra a fost remarcată în emisiune de Mihai Bendeac, alături de care a și colaborat apoi în diverse proiecte.

Despre relația lor, Chef Cătălin Scărlătescu spunea acum câteva luni, la Antena Stars:

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre.

La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor'.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton