Scandalul dintre Constantin Enceanu şi Gheorghe Turda continuă: "Vorbește ziua ce visează noaptea"

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu aproape o lună, Gheorghe Turda dezvăluia că solistul Constantin Enceanu l-a atras într-un scandal „de dragul publicității”. La rândul său, acesta din urmă îl acuză pe colegul său de scenă că vorbește ziua ce visează noaptea și face afirmații nefondate despre afacerile sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Războiul dintre soliștii de muzică populară Constantin Enceanu și Gheorghe Turda pare fără sfârșit, deși, până nu de mult timp, se aveau ca frații. Constantin Enceanu îi dă replica rivalului său după ce acesta l-a numit 'patron falit', cu localul său, din Filiași.

646×4014646×4014

„Domnul Gheorghe Turda vorbește ziua ce visează noaptea. Păi, cum să fie așa? Vinerea, sâmbăta și duminica am avut și bodyguarzi la poartă, ca să nu intre lumea buluc, am 150 de locuri la piscină. Am încasări mari, o medie de 150 de milioane de lei vechi, pe zi.

E inconștient, cum să spună să sunt falit?

ine lumea să mănânce, asta înseamnă faliment? Am 30 de angajați, am 9 fete, pe tură, în bucătărie, abia reușesc să facă față cu mâncarea și cu pachetele trimise la domiciliu. Și, de atâta rău, cum zice că îmi merge, iată că am mai deschis și o tavernă în curtea localului. Vorbește gura fără el.

Probabil, e indivios că nu l-am chemat aici, ca să cânte, dar nu cânt nici eu, nu se pretează muzica populară. E un PUB, de fapt, cu un decor tineresc”, a declarat Constantin Enceanu pentru impact.ro.

Constantin Enceanu, despre Gheorghe Turda: 'N-are deloc simțul umorului!'

Constantin Enceanu nu înțelege de ce Gheorghe Turda a fost atât de agresiv, în urma unei glume, ca între colegi:

„Păi, dacă nu mă suporți, de ce mai vii să stai lângă mine?  De la o glumiță, el a sărit să arunce cu paharul plin cu apă pe mine. Noroc că nu m-a nimerit, i-a alunecat pe masă. Gheorghe Turda nu are simțul umorului, toată lumea a făcut glume în acea zi, nu știe să se distreze”, a mai spus Constantin Enceanu.

Solistul Constantin Enceanu a avut o vară plină de spectacole și de nunți, fiind așteptat, zilele următoare, la Craiova, Focșani și București:

„Am foarte mult de muncă. Nu mă întâlnesc cu Gheorghe Turda, pe la nunți. O singură dată era într-o curte și venise soacra să mă întrebe ce e cu el p-acolo. Mi-a zis cineva că nu prea e chemat, că se autoinvită!”, a mai zis Constantin Enceanu.

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea lui Ion Caramitru.Cine a venit să-l conducă pe ultimul drum pe marele actor

Citește și: Ilie Năstase s-a demascat singur la Masked Singer:„Mă dor toate’

Citește și: Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit:„Suntem liberi să…’

De la ce a pornit cearta dintre Turda și Enceanu

Gheorghe Turda susține însă că între ei e un război mai vechi, mocnit:

'Nu mulți știu, dar cam de multă vreme Constantin Enceanu era invidios pe prezența mea, pe gradele mele, pe repertoriul meu, pe cariera mea.

El s-a născut ca artist datorită lui Tudor Gheorghe, el l-a dus la 'Floarea din Grădină'. I-am reamintit asta cândva și nu i-a convenit. A început de atunci să se comporte urât, să mă vorbească de rău.

Niciodată nu m-a invitat la restaurantul lui, să cânt, oricum nu mergeam. Am aflat însă, de la niște cunoștințe comune, că ar fi dat faliment', a declarat Turda pentru impact.ro.

Turda, despre Enceanu: ” Îi lipsesc cei șapte ani de acasă „

Gheorghe Turda a povestit despre scandalul în care Constantin Enceanu l-a atras, cel mai probabil de dragul publicității:

'După ce s-a încheiat emisiunea de la Etno TV, a  fost organizată o recepție. Drept mulțumire, le-am propus artiștilor Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu și Maria Cârneci, care se aflau atunci acolo, să interpretăm câte un fragment dintr-un cântec reprezentativ.

Eu am ales o doină celebră, 'Doina Ardelenilor', pe care am cântat-o și în 1979, la 'Kennedy Center', în Washington, cu 'Doina Bucureștiului', pe vremea când unii dintre cei de la masă nici nu se născuseră ca artiști.

Domnului Enceanu nu i-a convenit interpretarea mea, vocea mea belcanto, și a reacționat mahalagește, din punctul meu de vedere.

El și amicii lui, de fapt, înregistrau tot. M-au provocat. Aveam un pahar cu apă pe jumătate plin, și, ca să-l spăl de toate bârfele care i-au ieșit pe gură, de-a lungul anilor, am aruncat cu apă spre el.

Dar, nu l-am udat, căci paharul mi-a căzut pe masă, apoi s-a rostogolit pe jos. Nu am mai vorbit cu el, de atunci. Este un răzvrătit, un needucat, după părerea mea, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton