Rețetă de ciorbă ardelenească de porc. Un deliciu!

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de ciorbă ardelenească de porc. Ciorba este un fel de mâncare sățios și foarte ușor de preparat. Dacă v-ați săturat de cele obișnuite, voi vă propunem rețeta de ciorbă ardelenească de porc a lui Bogdan Roman, fostul concurent de la Masterchef. Este ușor de gătit, iar rezultatul va fi o încântare pentru papilele dumneavoastră gustative!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețetă de ciorbă ardelenească de porc. Ciorba ardelenească de porc este un adevărat deliciu culinar. Bogdan Roman, fostul concurent de la Masterchef, a dezvăluit câteva dintre secretele sale care vă vor ajuta și pe dumneavoastră să obțineți gustul dorit. Pentru realizarea rețetei de ciorbă ardelenească de porc vă sunt necesare câteva ingrediente și nu trebuie să ă îngrijorați dacă sunteți la început. Dacă veți urmări cu atenție pașii, vă va ieși o minunăție!

Citește și: Rețetă de ardei iute murat.Simplu și delicios!

Citește și: Rețetă de prăjitură rapidă cu struguri.Simplă și delicioasă

Citește și: Rețetă de dovlecei cu maioneză.Gata în doar 10 minute!

Citește și: Rețetă de ardei cu varză la murat.Pentru toate gusturile!

Rețetă de ciorbă ardelenească de porc – Ingrediente

jumătate de kilogram de spată de porc

3-4 coaste afumate

2 cepe

o bucată de ţelină

o rădăcină de pătrunjel

un ardei gras

2 morcovi

3 linguri de smântână grasă

tarhon murat

ulei

un ou bătut bine

o lingură de făină de grâu

2 linguri de orez

sare

piper

oţet

Rețetă de ciorbă ardelenească de porc – Mod de preparare

1. Potrivit lui Bogdan Roman, fostul concurent de la Masterchef, mai întâi trebuie să curățați și să spălați legumele. Faceți același lucru și cu carnea, sub jet de apă rece, informează adevarul.ro.

2. Apoi, tocați toate legumele și carnea în cubulețe suficient de mici.
Puneți mai apoi uleiul în oală și căliți legumele. Presărați peste ele puțină sare și așteptați până ce capătă o culoare ușor aurie. Asta înseamnă că s-au rumenit cât trebuie.

3. Puneți apoi și cubulețele de carne în oală și lăsați-o să se rumenească. Apoi, adăugați și coastele afumate. Ele vor da un gust deosebit mâncării.

4. Turnați în oală 3 litri de apă și lăsați totul pe foc mic. Între timp, nu uitați să adunați și spuma, cu ajutorul unei linguri.

5. Atunci când carnea a fiert destul, adăugați în oală cele 2 linguri de orez. Mai lăsați să fiarbă totul timp de aproximativ 20 de minute.

6. Într-un alt vas puneți oul bătut, smântâna și făina și amestecați-le. Amestecați până ce compoziția se omogenizează perfect, pentru a nu rămâne cocoloașe. Turnați mai apoi puțină zeamă din ciorba din oală și continuați să amestecați. Puneți în total 3 sau 4 polonice de ciorbă peste smântână.

7. După ce ați terminat de amestecat, turnați totul în oală. Înainte de asta însă, nu uita să opriți focul, pentru ca viorba să nu mai fiarbă. La final, adăugați oțetul, sarea și tarhonul, după gust. Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton