Scandalul din familia Bădălău continuă cu dezvăluiri șocante: "Mama ei era plătită să stea cu copiii. Claudia și-a blestemat soacra"

 Dumba Gabriela
.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia amploare și se implică și alte rude în ceea ce se dorea a fi un divorț amiabil. În urma unor declarații dure ale Claudiei, mătușa lui Gabi a luat cuvântul și a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre situația dintre familiile Bădălău și Pătrășcanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia a acuzat-o pe mama lui Gabi Bădălău că i-ar fi luat banii câștigați în concerte. Cerasela Tudor, mătușa lui Gabi Bădălău, a intervenit și ea joi seara în emisiunea lui Dan Capatos, pentru a-i lua apărarea nepotului Gabi Bădălău, făcând la rândul ei acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu și a mamei acesteia.

12_badalau12_badalau


Mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei. Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale.

Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii', a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.

Citește și:

Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: 'Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote'

Gabi Bădălău a făcut testul antidrog, după acuzațiile aduse de soția lui: 'Copiii au un viitor mai bun lângă mine'

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău: „Șmecheria nu stă în a-ți neglija familia”

„Bădălău juca la cazino banii mei de chirie”

După ce a ieșit din sala de judecată, Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de acuzații șocante și la adresa fostei soacre și susține că mama lui Gabi Bădălău i-a luat banii și apoi a aruncat-o în stradă.

Voi demonstra că avem un contract de mediere unde am stabilit niște lucruri pentru binele copiilor. În primele șase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul și mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui.

Vreau banii mei din garsoniera pe care am vândut-o! Banii de la nunta mea. Această femeie, mama lui Gabi Bădălău, venea și-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat în stradă. Eu când l-am cunoscut pe Gabi, în 2014, era falit, eu aveam apartament, mașină. Le-am vândut. Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament! , a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Socrul Bădălău vrea să-i facă plângere penală Claudiei

Surse din apropierea familiei lui Gabi Bădălău au dezvăluit pentru emisiunea lui Dan Capatos că Nicolae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău intenționează să vorbească cu avocații fiului să-i facă plângere penală Claudiei Pătrășcanu pentru violarea corespondenței, după ce solista a făcut publice mai multe mesaje transmise între membri familiei Bădălău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton