Zannidache, scandal cu Roxana Nemeș, la Survivor: "Du-te la București, te nominalizam și gata"

 Cica Cristina
.

Tensiunile cresc în echipa Faimoșilor la Survivor! S-a generat deja „o prăpastie” între băieți și fete, iar Zannidache a răbufnit. Concurentul pune punctul pe „i” și spune tot ce are pe suflet cu privire la atitudinea fetelor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fetele din echipa Faimoșilor i-au acuzat pe băieți că le-ar vorbi urât și nu le-ar respecta așa cum ar merita.

Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță.

Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate’, s-a arătat Simona Hapciuc extrem de indignată.

Zanni-Roxana-Nemeș-1Zanni-Roxana-Nemeș-1

Alexandra Stan i-a ținut isonul colegei sale, însă Majda a sărit în apărarea băieților, menționând că sunt doar glumeți.

Zannidache: „Suntem la Survivor aici, trebuie sa fim răi”

Însă, Zannidache de la Survivor este de altă părere. Concurentul crede că atitudinea fetelor din timpul jocului dezbină echipa.

Zannidache își acuză colegele de superficialitate. El a făcut referire, îndeosebi, la Roxana Nemeș care s-ar fi preocupat mai mult de aspectul fizic, după ce a cerut șampon de păr, decât de faptul că toți fac foamea și au de suferit.

Citește și: Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Simona Hapciuc a răbufnit:Suntem luate la mișto și înjurate'

Citește și: Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor. Mama ei:„Simt că îmi iese inima din piept'

Citește și: Amna și Lucian Barbu de la Survivor, filmați în aceeași cameră de hotel.Ce făceau concurenții

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate:'Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură…'

După părerea artistului totul ar trebui să pice în plan secund și ar trebui să-și unească forțele pentru a câștiga jocurile de recompensă.

„De aia ne ciondanim cu ele. Tu nu te uiți în jur? Noi vrem mâncare, să o procurăm. Dați-i la fată șampon. Suntem la Survivor aici, trebuie sa fim răi, nu trebuie să te vaiți că ai părul murdar, că te ustură pielea, ce e asta?

Dacă așa e, du-te la București, te nominalizam și gata. Esti sensibil, dar nu aici, esti sensibil, du-te acasă, nu zice nimeni să nu fii!”, a transmis Zannidache de la Survivor.

Alexandra Stan o acuză pe Elena Marin de falsitate

Se pare, totuși, că tensiuni există și între fete. Alexandra Stan și-a acuzat colega, pe Elena Marin, că este falsă și că ar vrea doar să se pună bine cu Jador, dat fiind că a fost preferatul publicului. Astfel, ar urmări să nu fie nominaliztă în viitor și să-și asigure cât mai multe săptămâni în concurs.

„Mi se pare ca sunt învechiți în gândire, niște misogini. Noi nu sărim ca ulii să ne luăm apărarea. Ei sar pe tine și nu mai reușești. Noi nu suntem unite. Elena e foarte falsă, își vede interesul, dacă Jador a ieșit preferatul..s-a prins ea pe lângă cine trebuie să se dea”, a spus Alexandra Stan despre colega sa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton