Scandal monstru la Survivor, între Războinicele Vera și Maria: "O iau la bătaie dacă..."

 Dumba Gabriela
.

La nici două săptămâni de când au intrat în competiția Survivor, Vera Miron și Maria Chițu au fost protagonistele unui scandal monstru, sub ochii celorlalți concurenți. Fetele au folosit un limbaj colorat și și-au aruncat amenințări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nici o zi de liniște la Survivor! Cea care a dezlănțuit, de data aceasta, Iadul în tabăra Razoinicilor este Vera Miron care pare că are ceva împotriva Mariei deoarece nu își face curat. Războinică a fost extrem de acidă la adresa coechipierei sale.

mariamaria

Vera a folosit un limbaj dur la adresa Mariei, în încercarea de a-și impune punctul de vedere și chiar a amenințat-o cu bătaia, dacă nu își revizuiește comportamentul.

„Tu, nebuno, zi mersi că îți fac curat…Uite ce ai făcut acolo! Nu, deci o iau la bătaie dacă mai face așa. O bat, să mor eu de nu o bat. Nu știu de ce a venit la Survivor…” , a strigat Vera, sub privirile tuturor.

După ceartă, Maria a motivat că tot ce voia era să se relaxeze puțin, iar Vera a venit peste ea și a început să urle.

Vera și Maria au venit cu forțe proaspete și chiar au demonstrat încă de la primul traseu că pot să se adapteze bine și să facă față unor provocări foarte mari din punct de vedere sportiv. Chiar Daniel Pavel mărturisea la acea dată că traseul pe care ele au intrat este unul din cele mai grele de până acum de la Survivor. Dar, se pare că au probleme legate de comportament și de adaptarea la condiții dificile de trai.

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică: „Mă simțeam inutilă'/ INTERVIU

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Raluca Dumitru de la Survivor. Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali au cucerit-o

Cine este Maria Chițu de la Survivor

Maria Chițu este cea mai nouă concurentă de la Survivor și s-a alăturat Războinicilor în competiția de la Kanal D. Tânăra a reușit să aducă și primele puncte, chiar din ziua în care a intrat pe traseu.

Maria Chițu s-a înscris la Survivor România. Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Maria mai are o soră mai mică, în vârstă de 14 ani.

La 20 de ani, Maria Chițu de la Survivor este fan al concursurilor și își dorește să câștige această competiție. Preferatul ei din echipa Războinicilor a fost Musty, însă după eliminarea acestuia, favoritul a rămas Marius Crăciun.

Cine este Vera Miron de la Survivor

Vera Miron are 34 de ani și este din Brașov. Războinica este prietenă cu Ana Porgras, Faimoasa care a părăsit de o săptămână competiția sportivă. Astfel, cele două nu vor mai avea ocazia să se întâlnească pe traseu.

Vera este antrenor de fitness în prezent și s-a apucat de sport după ce a devenit mamă și a slăbit 30 de kilograme într-un an. Războinica este cunoscută în mediul artistic din România ca fiind antrenoarea vedetelor.

Înainte de deveni antrenor de fitness, Vera de la Survivor a fost colaboratoare la Teatrul Național din București. Ea avea un bar în incinta teatrului, împreună cu fostul ei soț.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton