Ce relație are Cristina Șișcanu cu prima soție a lui Mădălin Ionescu: "Nu o judec, dar nu o înțeleg!"

 Lupescu Anca
.

Cristina Șișcanu a vorbit despre căsnicia ei cu Mădălin Ionescu și despre cum se înțelege cu socrii ei. Fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre momentul în care a devenit mama a doi copii care nu sunt ai ei. În plus, spune ea, mama ei a devenit foarte apropiată de copiii lui Mădălin Ionescu din căsnicia anterioară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a spus că atunci când i-a cunoscut pe părinții soțului ei, aceștia au fost foarte calzi cu ea și au primit-o extraordinar.

„Nu l-am abordat eu oricum. Familia mea nu mi-a spus niciodată să mă mai gândesc. Mama mea a devenit imediat apropiată de Ștefania și de Filip. Ne-a ajutat mult în creșterea lui Filip. Eu și Mădălin ne iubeam atât de mult, încât în momentul în care eram împreună, nimeni nu au gândit să ne spună ceva. Prima oară când am mers la părinții lui Mădălin a fost o primire extraordinar de caldă', a spus Cristina Șișcanu la Acces Direct.

Vedeta a povestit despre cum e să aibă trei copii și a spus că deși Ștefania și Filip nu sunt ai ei, biologic vorbind, aceasta îi iubește la fel ca pe fetița sa, Petra.

„Noi, în familie avem copii de toate vârstele. Ștefania are deja 23 de ani. Este deja absolventă a unei facultăți, e la master, muncește. Nu mai stă cu noi de vreun an și jumătate, dar stă aproape. Filip are 17 ani și un pic, e un copil special și Petra are 3 ani și 8 luni', a adăugat vedeta de la Antena Stars.

images-1-3images-1-3

„Nu este ușor. Aceasta e situația noastră. Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să fi fost altfel. De câte ori mă uit la fel și dacă nu ar fi avut aceste probleme, Filip ar fi fost un băiat extraordinar de deștept și ar fi făcut foarte multe lucruri mărețe. Din păcate, are aceste probleme și atunci are nevoie de ajutorul nostru toată viața. Știu că aveam 25-26 de ani atunci când a devenit cumva copilul meu. Nu m-am gândit cum ar fi fost altfel. Filip e un izvor necontenit de iubire și de tandrețe. E foarte cald și am învățat foarte multe de la el', a mai spus ea.

În ceea ce privește relația celor doi copii cu mama lor, Șișcanu a mărturisit că Ștefania a cerut în instanță să locuiască alături de tatăl ei, iar mama ei l-a lăsat pe Filip în grija tatălui său.

„Nu știu să definesc relația lui cu mama lui biologică. Tot timpul am încurajat relația. Mama a lăsat copiii în grija noastră. Atunci când a fost procesul de divorț, Ștefania a cerut în instanță să stea cu tatăl ei. Eu nu o judec pe mama copiilor, dar nu înțeleg', a adăugat Cristina Șișcanu la Acces Direct.

Ce spune Cristina Șișcanu despre Petra, fiica ei

Deși se poate spune că este o mamă cu experiență – Cristina Șișcanu este și mama celor doi copii ai lui Mădălin Ionescu, dintre care unul cu nevoi speciale -, se pare că nu îi poate rezista Petrei, mezina lor, căreia îi face toate poftele. Iar acesta este și motivul pentru care primește reproșuri din partea soțului ei și nu numai…

Ștefania, fata cea mare, nu mai stă cu noi. Filip este un copil special. A rămas cu niște probleme de dexteritate. Filip și Petra sunt foarte uniți și sunt grijulii unul cu celălalt.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație: ‘Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău’

Citește și: Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: ‘Este eficient și recomand tuturor’

Citește și: Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuța

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul la domiciliu! Ce reguli trebuie să respecte

Mie mi-au reproșat, și mama, și Mădălin, că prea o las pe Petra să facă ce vrea. Am vrut să se manifeste. Să nu aibă rețineri în a se manifesta. Am vrut să își asume ceea ce face. Are o personalitate puternică, deci cumva e firesc să fie așa. Probabil și din educația pe care i-am dat-o până acum. Dacă nu îi argumentez ceva, nu există să accepte’, a mărturisit Cristina Șișcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton