Sandra Bullock și Matt Dillon au jucat gratis într-un film de pe Netflix. Pelicula a câștigat Oscarul în 2006

 Ifrim Georgiana
.

Sandra Bullock și Matt Dillon au jucat gratis într-un film de pe Netflix, peliculă care a câștigat trofeul pentru cel mai bun film la Premiile Oscar din 2006. Decernarea a fost una controversată, având în vedere că filmul „Crash' a reușit să învină una dintre producțiile favorite, „Brokeback Mountain'. Până și regizorul Paul Haggis a fost surprins că pelicula lui a câștigat, considerând că producția nu merita un Oscar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sandra Bullock și Matt Dillon au jucat gratis într-un film de pe Netflix. La Premiile Oscar din 2006, filmul „Crash' a constituit cea mai mare surpriză, fiind nominalizat la trei categorii: pentru cel mai bun film, cel mai bun montaj și cel mai bun scenariu. Pelicula a fost lansată în anul 2004, sub regia lui Paul Haggis, iar premiera a avut loc la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Din distribuția peliculei, fac parte actori precum Sandra Bullock, Matt Dillon, Brendan Fraser, Terrence Howard. Pentru producția filmului, s-a alucat un buget relativ mic, de 6,5 milioane de dolari, motiv pentru care o parte dintre actori au acceptat să joace fără a fi recompensați.

1010

Produs de Lions Gate Films, filmul „Crash' prezintă tensiunile rasiale și sociale din SUA și este inspirat dintr-un episod trăit de regizorul Paul Haggis. Acesta și-a ipotecat casa, iar banii obținuți i-a alocat pentru finanțarea peliculei.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc…

Citește și: Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: 'Dacă te doare în cot că morţii sunt…'

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația'

Citește și: „Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…”. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Sandra Bullock și Matt Dillon au jucat gratis într-un film de pe Netflix

Filmul „Crash' a avut premiera în anul 2004, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto și este regizat de Paul Haggis. Din distribuția peliculei, fac parte Sandra Bullock , Don Cheadle (care a lucrat și ca producător la film), Matt Dillon , Jennifer Esposito , William Fichtner, Brendan Fraser , Terrence Howard , Chris „Ludacris' Bridges , Thandiwe Newton , Michael Peña și Ryan Phillippe.

Narațiunea urmărește tensiune rasiale și sociale din SUA, având în centru viața unui procuror din Los Angeles și a soției sale, a unui proprietar de magazin de origine iraniană, a doi polițiști care sunt și iubiți, a unui regizor afro-american ce lucrează pentru un post de televiziune și a soției sale, a unui lăcătuș mexican, a doi hoți, a unui polițist începător și a unui cuplu de coreeni.

Toate aceste personaje interferează întâmplător, moment în care ies la iveală teoriile și prejudecățile din America zilelor noastre. Personajele menționate anterior luptă să-și depășească temerile pe măsură ce intră și ies din viețile celorlalți.

„Crash' a câștigat Oscarul în 2006

În 2006, „Crash' a câștigat a fost câștigătorul-surpriză la Premiile Oscar, obținând trofeul pentru cel mai bun film, în timp ce favoritul serii, „Brokeback Mountain”, a fost distins cu Oscarul pentru regie, decernat lui Ang Lee.

Din distribuția filmului face parte și Brendan Fraser, câștigătorul Oscar pentru cel mai bun actor în 2023. După un deceniu în care a stat departe de lumina reflectoarelor, starul trilogiei „Mummy’ a avut o revenire spectaculoasă în lumea cinematografiei și a ținut un discurs emoționant după primirea Oscarului.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton