Sandra Bullock - Femeia anului 2010

 Revista VIVA
.

Actrita Sandra Bullock a fost desemnata Femeia anului 2010 intr-unul clasament realizat de revista People.

Sandra BullockCastigatoare a unui premiu Oscar pentru The Blind Side', Sandra Bullock a trebuit sa treaca la putin timp dupa aceasta performanta prin drama despartirii de sotul ei, Jesse James.

Actrita in varsta de 46 de ani a mers insa mai departe si a adoptat un copil, Louis Bardo, iar acum se pregateste pentru un nou proiect cinematografic.

Natalie Portman se afla deasemenea in topul celor mai intersanti oameni din 2010, ea reusind sa atraga atentia cu pelicula The Black Swan', una dintre favoritele la Oscar 2011. James Franco, co-prezentator al galei Oscar se regaseste si el in clasament, actorul primind titlul de Multitasker of the year' datorita activitatii din ultimul timp.

Printre cei care s-au remarcat anul acesta se mai afla: Michelle si Barack Obama, Angelina Jolie si Brad Pitt, Michael Douglas, printul William si Kate Middleton, Elin Nordegren, Julian Assange, Ricky Martin, Mark Zuckerberg, Kim Kardashian sau minerii chilieni.

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton