Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Actorul este de 3 săptămâni în spital!

 Dumba Gabriela
.

Ion Caramitru este internat de trei săptămâni în spital, iar starea sa de sănătate nu este deloc una îmbucurătoare. Actorul în vârstă de 79 de ani luptă acum cu un stafilococ foarte rezistent şi în faţa antibioticelor, potrivit ultimelor informații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Internat din jurul datei de 10 august în Capitală, Ion Caramitru se află şi astăzi tot în spital, la mai bine de trei săptămâni și medicii fac tot ce este posibil pentru a-i salva viața. Familia refuză să ofere informații despre starea de sănătate a actorului, astfel că toate datele care apar în spațiul public sunt obținute pe surse.

Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice', a declarat Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti, pentru playtech.ro.

Onisei a reamintit şi amănuntul conform căruia îndrăgitul actor se afla acasă, în concediu, când au debutat problemele de sănătate pe care medicii nu au reuşit încă să le rezolve.

Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.

În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus!', a mai declarat Ioan Onisei.

El adaugă că în noile condiţii nu e exclusă nicio perioadă de convalescenţă al colegului său, ceea ce ar putea întârzia, o dată în plus, revenirea pe scenă, dar şi în biroul directorial, a lui Ion Caramitru.

Citește și: Cum se simte Ion Caramitru după ce a fost internat în spital: „Nu se cunosc cauzele…'

Citeste și: Lamia Beligan, fiica lui Radu Beligan, s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini de la nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru. Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

Teatrul Național și-a reluat activitatea în lipsa lui Ion Caramitru

Iniţial se spera ca după câteva zile de tratament spitalicesc boala va fi uşor de controlat, permiţându-i astfel lui Ion Caramitru să revină acasă chiar înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, de la jumătatea lunii august.

Nu a fost așa, însă! Teatrul Național și-a reluat activitatea zilele trecute și toată lumea speră ca Ion Caramitru să-și revină cât mai repede și să se întoarcă la muncă.

„Noi programăm spectacolele şi în funcţie de agenda actorilor noştri şi a invitaţilor cu care colaborăm deseori. Sigur că, în aceste condiţii, niciun spectacol al lui Ion Caramitru nu a fost încă reprogramat şi nici nu putem anticipa astăzi când vom face acest lucru. De altfel, nu aş şti a vă răspunde nici când se va întoarce la muncă.

Însă, şi în cazul său, ca în cazul multor actori, dorinţa de a reveni pe scenă, în faţa publicului, locul de unde se poate spune că într-un fel se hrănesc, e una foarte mare.

Şi poate fi un factor determinant, care să-l ajute în lupta sa cu boala care iată, durează mult mai mult decât ne-am imaginat!', adaugă Ioan Onisei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton