Deea și Dinu Maxer au împlinit 13 ani de căsătorie: „Relația perfectă nu există”

 Mirea Roxana
.

Deea și Dinu Maxer trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au întemeiat împreună o familie superbă. Cei doi au aniversat 13 ani de căsătorie și cu această ocazie, Deea Maxer a scris un mesaj  pe Facebook despre căsnicia ei cu Dinu Maxer. De asemenea, și Dinu i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste soției lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au împlinit 13 ani de la căsătorie. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și, împreună, au întemeiat o familie superbă, devenind părinții a doi copii. Chiar dacă au trecut 13 ani de când și-au jurat iubire veșnică în mod oficial, Deea și Dinu Maxer trăiesc aceeași poveste de dragoste de care mulți oameni și-ar dori să aibă parte.

240883480_4272292746157524_3577188243296900807_n-1240883480_4272292746157524_3577188243296900807_n-1

Cu ocazia aniversării a 13 ani de la căsătorie, Deea Maxer i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului ei. În dreptul unei fotografii cu ea și Dinu Maxer, Deea a scris că relația perfectă nu există, însă compatibilitatea, iubirea și fidelitatea, da.

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Citește și: Cum a slăbit Deea Maxer, după ce a fost criticată:„Îmi scriau că sunt dizgrațioasă'

Citește și: Gemenii Cristinei Bălan, câștigătoarea Vocea României, au împlinit 8 ani!De ce surpriză au avut parte Toma și Matei

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre iubitele lui Ayan, fiul ei:„E la vârsta la care partenerele se schimbă mai des'

Deea și Dinu Maxer au împlinit 13 ani de căsătorie

În cei 13 ani de căsnicie, Dinu și Deea Maxer au trecut testul fidelității, au o familie superbă și se bucură de cei doi copii adorabili pe care îi au împreună, Andreas și micuța Maysa.

Sărbătorim astăzi 13 ani de căsătorie! Te iubesc Dinu Maxer! 🤣😅 Căsătoria noastră e ca un carusel ce trece prin 4 anotimpuri în 24 ore.

Oameni buni, relația perfectă nu există! Însă compatibilitatea și iubirea, da! Și fidelitatea există! Dumnezeu ne-a adus împreună iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta! Te iubesc', este declarația de dragoste pe care Deea a scris-o pe Facebook pentru soțul ei.

Dinu Maxer, declarație de dragoste pentru Deea

Nici Dinu Maxer nu s-a lăsat mai prejos decât frumoasa lui soție. Acesta a scris și el câteva rânduri pe rețelele sociale cu ocazia împlinirii a 13 ani de căsătorie.

„Nunta de dantela – 13 ani de la casatorie!

Dacă cineva ma provoca la un exercițiu de imaginație acum 13 ani, nu as fi crezut ca, după atâția ani, vom fi impreuna pe același drum avand aceleași visuri și dorinte, vom avea 2 copii și un cățel. și vom trece testul fidelității cu brio!

Iti mulțumesc ca ai apărut în viata mea, ca ai acceptat sa-ti fiu alături, ca ești asa cum ești – o femeie care ma completează perfect!

Te iubesc Deea Maxer ❤', a scris Dinu Maxer pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton